Santajul sindical pe spatele omului de rand

Doua chestii nasoale au facut sefii sindicalistilor din CFR.

Primo: si-au batut joc de calatori, care habar nu aveau ce se intampla. O babutza zicea la TV ca au fost lasati undeva in alta statie si au mers pe jos pana la gara de nord. La Oradea, oamenii nu stiau nimic. Nici macar femeile de la casele de bilete.

Secundo: si-au batut joc de propriii oameni. I-au bagat la inaintare, spunand ca au oprit lucrul din proprie initiativa. Lasilor!!!!!!!!!! S-au ascuns in spatele simplilor salariati, dintre care multi nu stiau daca e greva sau nu. Sa te speli pe maini, aruncand vina pe niste sindicalisti simpli, care, sint convins, au primit ordin in timpul noptii ca dimineata sa opreasca tot. Si totul ca, asa cum spunea un lider grabit la gura, sa le arate guvernantilor ce se poate intampla daca nu le sint indeplinite cererile. Miroase a santaj sindical, dar unul de joasa speta, pe spatele angajatilor CFR si al calatorilor. Caci, pana la urma, pierderile nu le vor plati sefii de sindicat, ci membrii simpli.

Nu stiu ce salarii sint in CFR, dar, daca sint asa cum zic oamenii de acolo – de 6-7 milioane -, au dreptate cand cer lefuri mai mari. Dar atentie la liderii de sindicat. Dintre ei s-au ridicat dupa revolutie oameni politici smecheri, parveniti, care au uitat pe cine reprezinta. In schimb, au invatat bine cum si pe cine sa insele.

Fără categorie

2 Comments

  1. La sah, adevaratul joc este facut de pioni, desi nu ai crede…regele este mereu aparat de pioni dupa ce nebunii si turele au fost luate…asta pana ajunge unul cu pionul in partea adversa si isi ia regina inapoi!!! CFR!!! ADICA, sigur ca intelegeti, Cofetaria Rodica, unde, bineinteles se vand si gogosele pe banda rulanta!!! Baaaaaaaaa!!!!! Ma razbun!!!Dati drumu’ la trenuri ca trebuie sa plec acasa sa ma plimb cu bicicletaaa!!!!!!!!!!!!!!!

  2. sindicatele ca si partidele politice sunt facute cel putin la noi in tara, pentru a profita cei care le conduc. sefii de sindicate se inteleg cu sefii de partide pentru rezolvarea diferitelor probleme . si binenteles nimic nu e de gratis….totul se plateste….bani, proprietati, functii, etc…cazul lui mitrea….altii o mai si patesc …cazul lui cosma, dar si asta are ceva pus deoparte…asa ca nu-i bine sa tii cu nimeni pentru ca nici unul nu-i curat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.