Si doamnele trag tzepe, nu-i asa?

Astazi, o doamna de la Siguranta Alimentara, din cadrul Directiei Sanitar-Veterinare, a gasit de cuviinta sa le traga tzeapa colegilor mei. Invitata la Analiza din redactie, doamna respectiva a promis ca vine, dupa care…ia-o de unde nu-i. Nu si-a facut aparitia. Or, regulile bunei-cuviinte spun ca ar fi trebuit sa comunice, chiar si in ultimul moment si chiar printr-un simplu SMS, ca nu poate sa vina si, eventual, motivul pentru care declina invitatia. Nu a facut-o.

Dar oare de ce? Pentru ca trebuia sa participe la o discutie incomoda despre masurile contradictorii date in cazul unei brutarii din Oradea? Brutarie amendata si inchisa in prima faza, dupa ce un angajat cu cojones a filmat jegul in care muncea si in care se facea paine pe care poate multi dintre noi au cumparat-o? Brutarie care acum functioneaza bine mersi si in legatura cu care autoritatile se incurca in explicatii penibile, care l-au facut pe un coleg sa exclame: „Astia nu vor sa faca nimic. E bataie de joc”?

Cum sa explici aceste contradictii? Simplu si cu fruntea sus, cu conditia sa nu ai nimic de ascuns si nici vreo musca pe caciula. Dar daca nu ai cum sa le explici, mai bine te fofilezi in cel mai neaos stil romanesc. Prin absenta ei, sa-i zic nemotivata, doamna invitata la Analiza a arata ca putin o doare nu doar de ai mei colegi, dar si de oamenii, multi, putini, care ne urmaresc si care ar fi vrut o explicatie.

Marturia angajatului care a filmat caseta incriminatoare si care e amenintat acum ca va fi dat in judecata pentru ca a filmat fara aprobare pe o proprietate privata o poate urmari oricine pe site-ul TTV.  Se uita doar ca omul a dezvaluit o situatie de interes public, care ar fi putut afecta sanatatea populatiei. Acum s-a ajuns sa se puna, de persoane cu intentii bune, intrebari de genul „sinteti siguri ca imaginile sint filmate chiar in acea brutarie?”

De remarcat ca, intrebata de un coleg de-ai mei, patroana brutariei cu pricina a refuzat sa comenteze acuzele fostului angajat si s-a marginit sa spuna ca vom citi joi un drept la replica intr-un ziar local. Astept sa-l vad.

Fără categorie

1 Comment

  1. ce drept la replica sa mai dea….ii proasta? poi daca mizeria e la rang de arta s-o inchida naibii. de ce sa fim obligati sa mancam rahatul altora?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.