Am dat martisoare…

martisor7fc41.pngInitial, nu am vrut sa dau nici un martisor. Asa mi-am propus. Si mi-am zis ca nu am de ce. Asa, pur si simplu. Lipsa de chef, faptul ca… dar asta n-o spun 🙂 E adevarat, nu toate femeile merita. Nu enumar motivele pentru care spun asta. Dar mie mi-a venit ideea sa nu daruiesc nici un martisor.

Apoi am stat si am cugetat: chiar, de ce sa nu dau? Martisorul e un semn al primaverii (asta zice traditia), a-l darui e un gest de bun simt, de apreciere a femininului pe care noi, barbatii, il apreciem mai mult in pat si in bucatarie si il barfim printre niste sticle de bere, cu prietenii. Si atunci repet, de ce sa nu daruiesc nici unul? Am daruit de mic copil, cand le faceam la camin sau la scoala, dupa care le cumparam din piata din Beius. Nici cand am crescut nu am renuntat. Asa ca de ce sa renunt acum?

Asta e de fapt un raspuns. Pentru ca, in cele din urma, am cumparat martisoare si le-am daruit. Cred ca asa mi-am aratat mie insumi ca femeile de langa noi, masculii, trebuie respectate. Prin cele mai neinsemnate gesturi.

🙂 Unii zic ca martisorul e depasit si ar trebui facute cadouri niste bijuterii sau alte obiecte de pret. E o tampenie. In simplitatea lui, martisorul stie sa spuna lucruri atat de importante….

Fără categorie

5 Comments

  1. Frumos… Sa stii ca noi, femeile, ne bucuram tare cand primim un martisor. Asa am invatat noi, de mici, ca 1 si 8 martie sunt doua zile speciale, in care suntem mai rasfatate, mai pupate si mai cadorisite. Chiar nu e nevoie de ceva pretios si foarte comercial, un martisor daruit din suflet si un boboc de frezie fac minuni. Iar stangacia si emotia cu care ne sunt oferite ne arata ca jumatatile noastre stiu sa fie si altfel……
    Martisorul e un zvon de primavara, e impletire de speranta, drag, lumina si caldura…..felicitari celor care stiu sa-l ofere si fericite cele care stiu sa-l primeasca!

  2. eu nu comentez…..dar de ce femeile sunt fericite doar cand primesc ceva???? astept raspuns calificat…

  3. ba, cluju asta ma enerveaza rau de tot…cand s-o ia in gura becaliiii, astia pierd ca nesimtitii….si iar da apa la moara la cioban….nu-i mai tace gura si debiteaza numai tampenii…au jucat in doru lelii ca sa nu zic altceva…

  4. Raspuns calificat pentru cristimarius: femeile sunt fericite si cand nu primesc ceva. Ca e soare afara, ca bebe rade in hohote cu toti cei 2 dintisori din fata, ca sunt sanatoase , ca….asa, pur si simplu….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.