Cetateanul nervos…un exemplu de urmat

Nu indemn pe nimeni la subminarea puterii de stat 🙂 Se submineaza singura, zi de zi. Nu indemn pe nimeni sa ii ia la rost pe cei care ne conduc. La cum o fac, ar trebui sa urmeze exemplul lui Cartu si sa-si dea cu capul de pereti. Eventual, si niste suturi undeva.

Dar azi, un oradean caruia i s-a umplut paharul l-a revarsat la sedinta de Consiliu Local. Suparat pe alesii urbei, omul i-a acuzat ca nu le pasa cum arata strazile si ca au facut o sosea de centura cu 2 benzi, nu cum a fost proiectata, cu 4. Suparare mare, ce mai! Dar le-a zis-o.

Asa cum le-ar zice-o cel putin 50% dintre oradeni daca ar avea posibilitatea si daca ar avea ceva tupeu. Omul asta i-a reprezentat azi. Chiar daca a mirat pe toata lumea. Pana si pe unii jurnalisti, care radeau inabusit. Nu, dragelor si dragilor, nu e un om nebun. E pur si simplu satul de multe. Si a decis sa nu mai fie nepasator.

Ascultati-l. Poate fi vazut si pe http://www.tvtransilvania.ro/media-Administratie-733.html (asta ca sa-mi fac cross-promo 🙂 )

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vOc0hPv1yqE]

Fără categorie

2 Comments

  1. Ce zice mah consilierul ala la sfarsit???? Ca a parasit sala naivitatea?!!? Tocmai ca el nu e naiv cum sunt 50% din locuitorii orasului si poate chiar nepasator cum sunt 80% din locuitorii orasului. Am ajuns sa traim intr-o tara in care nu te astepti nici macar o secunda ca poate fi loc de mai bine….

  2. vorba ceea…le-a zis-o bine…da degeaba. totusi se pare ca oamenii stiu ce vor si incep sa se exprime. politicienii ori se reformeaza ori se duc la dracu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.