Cetateanul nervos…un exemplu de urmat

Nu indemn pe nimeni la subminarea puterii de stat 🙂 Se submineaza singura, zi de zi. Nu indemn pe nimeni sa ii ia la rost pe cei care ne conduc. La cum o fac, ar trebui sa urmeze exemplul lui Cartu si sa-si dea cu capul de pereti. Eventual, si niste suturi undeva.

Dar azi, un oradean caruia i s-a umplut paharul l-a revarsat la sedinta de Consiliu Local. Suparat pe alesii urbei, omul i-a acuzat ca nu le pasa cum arata strazile si ca au facut o sosea de centura cu 2 benzi, nu cum a fost proiectata, cu 4. Suparare mare, ce mai! Dar le-a zis-o.

Asa cum le-ar zice-o cel putin 50% dintre oradeni daca ar avea posibilitatea si daca ar avea ceva tupeu. Omul asta i-a reprezentat azi. Chiar daca a mirat pe toata lumea. Pana si pe unii jurnalisti, care radeau inabusit. Nu, dragelor si dragilor, nu e un om nebun. E pur si simplu satul de multe. Si a decis sa nu mai fie nepasator.

Ascultati-l. Poate fi vazut si pe http://www.tvtransilvania.ro/media-Administratie-733.html (asta ca sa-mi fac cross-promo 🙂 )

Fără categorie

2 Comments

  1. Ce zice mah consilierul ala la sfarsit???? Ca a parasit sala naivitatea?!!? Tocmai ca el nu e naiv cum sunt 50% din locuitorii orasului si poate chiar nepasator cum sunt 80% din locuitorii orasului. Am ajuns sa traim intr-o tara in care nu te astepti nici macar o secunda ca poate fi loc de mai bine….

  2. vorba ceea…le-a zis-o bine…da degeaba. totusi se pare ca oamenii stiu ce vor si incep sa se exprime. politicienii ori se reformeaza ori se duc la dracu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.