Doamne ajuta, domnu’ fost presedinte!

La implinirea a 78 de ani, Ion Iliescu a fost colindat de „preferatul” Geoana – cel mangaiat cu tot felul de apelative…simpatice, mai, draga 😉 – cu urmatoarea urare:
„Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai multi romani cu codul asta genetic. Inseamna ca am avea rezolvata problema demografiei in Romania.”

Cum sa-i vorbesti unui ateu despre Dumnezeu? Si mai ales de ziua lui? Nu-i cumva un mare afront? Poate ca a facut-o intentionat. Ca si Adrian Nastase, care i-a adus presedintelui de onoare al „rosiilor” o statueta care il infatisa pe Budha, alt personaj al religiei.

In rest, despre problema demografiei, chiar ex-presedintele sa o rezolve? De fapt, daca ma gandesc ca o juna de 70 de ani i-a spus ca e apetisant, se poate 🙂

Fără categorie

3 Comments

  1. Pai trebuie sa recunoastem ca domnul nea’ Nelu, mai draga, arata bine pentru varsta lui. Si pare (destul de) lucid. Om cult, de casa, serios, inca indragostit de dna. Nina….Cum sa nu-ti placa apoi?!

  2. El presidente va trai 100 de ani. Ca doar il doare la pedala…copii nu…nepoti nu… raspundere nu mai are…casa nu…amante nu…burta nu…alcol nu…tigari nu…pensie cat china…si baga baza la partid pentru destindere personala…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.