Lucruri despre care se poate scrie pe blog

Despre ce poti să scrii pe blog? Despre tot ce-ţi trece prin cap, evident!

Despre cât valorează viaţa unui român, potrivit marelui „licurici” prieten. Cum care licurici? Ăla condus de dansatorul african, de spaima teroriştilor, dar şi a lui Michael Moore, ăla cu nume de tufiş. Aşadar, un român, şi acela talentat, aşa cum a fost Teo Peter, poate fi ucis în schimbul a sub 20 de mii de parai verzi. Îl zdrobesti cu maşina, te dai protejat diplomatic al superputerii mondiale, nu faci nici un an de puşcărie şi te doare la pedală. Nu uit că un diplomat al unei ţări din spaţiul ex-sovietic, care a făcut un accident mortal în State, a fost obligat să-şi dea demisia şi să întoarcă – de bună voie, cică – în SUA, unde a stat ani buni la Sing Sing.

Pont pentru americani: tovarăşi, viaţa unui om e nepreţuită! Voi, cu Far West-ul vostru, n-aveţi cum înţelege asta!

Despre ce să mai scrii? Despre politică. Pardon… De lături nu am chef azi.

S-ar mai putea scrie despre criza financiară mondială care ar putea genera pierderi de 800 de miliarde de dolari. Dar nu mă pricep. Apropo, daţi-mi şi mie 100 de mii din dolarii ăia mulţi şi sigur scapă lumea de criza mea financiară 🙂

Despre Becali şi porcăiala în direct cu Iancu; sorry, nu-s tabloid uşurel, ca Prosportul, şi nici fosă septică să le găzduiesc, chiar şi în trecere, aberaţiile.

S-ar mai putea scrie şi despre faptul – stupid de altfel – că un român ar avea nevoie de 54 de ani pentru a-şi putea cumpăra un nenorocit de apartament. Şi ăla de vreo 60 de metri pătraţi. Afirmaţia asta se bazează pe un studiu care a luat în calcul raportul dintre salariul lunar mediu şi preţul pe metru pătrat oferit de piaţă. Asta înseamnă că eu sînt un român mai aparte, mai fericit. Voi avea propriul apartament în următorii 18 ani, când voi termina de plătit creditul la bancă. Dar am o garsonieră şi aia cam mică pentru universul pe care aş vrea să-l înghesui în ea.

Un alt subiect ar fi mamele care se joaca încă în nisip sau cu păpuşile, alături de propriii copii. Nu au reuşit sa depăşească graniţele copilăriei, nu au învăţat încă definiţia corectă a vieţii, dar ştiu cum se fac copiii, ba chiar – minune – i-au şi făcut.

S-ar mai putea scrie despre viaţa sfâşiată a unor bebeluşi nedoriţi, cu zâmbetul inocent zdrenţuit în bucăţi şi aruncaţi în şanţuri, bude sau, mai nou, maşini de spălat, jertfe sângeroase pe altarul imbecilităţii şi impotenţei mentale a unor oameni care nu-i doresc şi care le curma viaţa cu usurinţa cu care răsuceşti gâtul unui pui.

S-ar putea scrie multe. Nu o fac. Eu vă zic – la fel ca Scarlett O’Hara – că mâine e o altă zi. Poate mai bună, poate mai proastă. Poate ultima dintr-o perioadă cu ghinioane, poate prima dintr-o altă viaţă. Nu ştiu.

Dar un lucru e cert. Soarele o să răsară la dimineaţă. O face de cand lumea! Lăsaţi-l să vă îmbrăţişeze! Simţiţi-vă oameni! Viaţa merge înainte! Show must go on, cum zicea Farrokh Bulsara, artistul din Zanzibar care a încântat o lume întreagă. Noi l-am cunoscut drept Freddie Mercury…

Fără categorie

5 Comments

  1. lui labosheanu i se trage acest dezgust metafizic de la frigul din ttv.are ceva din morga lui gheorghe pitutz. lol
    :)))

  2. @ Happy Cook: buhuhuuuuuuuuuu. te-ai spariet, tu? 😉
    @ flacau’ furtunii: inca nu sint proprietar de morga, oltene… 🙂 sper sa nici nu fiu, ca doar nu-s neam cu zavoranca. dar dezgustu’ egzista si trece cu niste ciolan de-al lui pintea 🙂

  3. scrie despre criza aconomica. e mai la moda. eu personal nu cred ca voi contribui cu ceva dolari la cei 800 miliarde. nu-mi sta in fire sa pierd. castig pe alta parte si tot bine ies. si stii de ce? pentru ca vreau ma…. si mai e o vorba – Sclavul nu are decat un stapan, ambitiosul are atatia stapani cati ii pot fi de folos lui –

  4. Hello! Vrei divertisment real de calitate? Intra pe siteul http://www.romonline.ro cu o noua interfata grafica si vei gasi televiziune online, IPTV, radio live, jocuri, chat, videoclipuri, bancuri, downloads si multe altele !!! Totul este gratis ! iar daca iti place ce vezi acolo spune-le si prietenilor tai! Acum va asteptam cu mai multe noutati + HBO Romania! si multe alte surprize.***S-A FACUT UPDATE LA PROGRAMELE TV! …*IAR ACUM POTI DESCARCA FILME INTREGI DE PE SITE!** PLUS O GRAMADA DE CANALE TV XXX !!! ENJOY!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.