Ce-ar mai fi de spus…

Nu, Lobonţ, Olanda nu a făcut un meci extraordinar în seara asta. Chiar dacă tu ai fost cel mai bun „tricolor”, acum nu ai dreptate. Şi nici tu, Raţ, nu ai dreptate. Olanda nu a jucat foarte bine. Ca suporter care a trăit meciul din faţa ecranului, vă împărtăşesc secretul lui Polichinelle: „portocala” a jucat lejer, ca într-un meci de vacanţă. Ne-a invitat să-i atacăm. Ne-a lăsat spaţii deschise, au jucat cu echipa a doua, ba chiar au şi ratat din plin.

ROMÂNII NU AU ŞTIUT SĂ PROFITE. NU AU ŞTIUT SĂ ATACE, SĂ MUŞTE DIN EI CA SĂ CÂŞTIGE. NOI NU SÎNTEM TURCIA, SĂ CREDEM PÂNĂ LA CAPĂT ÎN NOI. NU AVEM INSPIRAŢIE ÎN ATAC, NE APĂRĂM CÂND TREBUIE SĂ ATACĂM. NU AM PUTUT MAI MULT… ASTA NE E VALOAREA! PÂNĂ SĂ CADĂ ALTE LACRIMI CA PENTRU GENERAŢIA LUI HAGI VOR MAI TRECE NIŞTE EUROPENE ORI MONDIALE 🙁

Totuşi, nu-mi pare rău că nu ne-am calificat… Însă îmi pare rău că a mers mai departe Italia, care nu a arătat NIMIC!

P.S. Mă enervează şi jurnaliştii sportivi, care în loc să analizeze corect prestaţia „tricolorilor”, se avântă în exprimări de genul „Sîntem mândri de voi!”, „Mai mult de atât nu se putea obţine!” sau „Am părăsit competiţia cu capul sus!”. Aloooooooo!!!!!! Treziţi-vă!!!!! Vorba lui mister Dinu: „Avem fruntea sus astfel încât de lovim cu capul de grindă!”

Iertaţi-mă, dar aţi văzut cum joacă Turcia, Croaţia, Portugalia, Spania ori Olanda?????

Fără categorie

3 Comments

  1. cel mai jenant meci al nationalei. in loc sa alerge, sa se zbata, jucatorii asa-zisi vedete s-au facut de ras prin sterilitatea jocului. mutu, briliantul !!! nu a facut nimic, pase la adversar fara suturi la poarta cu briblinguri de handicapat prost, cu interventii intarziate…la fel toti…si-l mai baga si pe fl. petre dusmanul metrului… abia a atins mingea… Bine zici de turci. Aia au vrut sa castige…ai nostri varza murata.
    Si piturca e de vina. a lasat acasa jucatori in forma si a adus vedetele… care ca de obicei nu au facut nimic. Ei sunt prea importanti pentru a juca la nationala.

  2. Diferenta dintre noi si turci vine din istorie. Ei au fost obisnuiti sa atace, si-au cladit un imperiu. Noi ne-am aparat dintotdeauna. Asa am procedat si aseara cand ne aparam cu 6 oameni si atacam cu 1-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.