Viaţa în timpul EURO 2008, în format jpg

Gata cu meciurile României la „Europene”! Trecem acum la lucruri serioase 😉

Glumesc, bineînţeles. Şi mie mi-ar fi plăcut să-i văd pe „tricolori” în semifinale şi, de ce nu, în finală. Asta numai să moară de ciudă şi să dea chix afacerea ălora care au primis că dau banii pe plasme înapoi dacă România trece de semifinale 🙂 Acum, însă, o să stau să mă uit la spanioli, portughezi, croaţi ori nemţi. Evident, am şi favorite- două: TURCIA şi RUSIA. Din mai multe motive. Printre care şi greu înţelesul spirit de solidaritate balcanic.

Până la următorul meci, îmi clătesc ochii cu nişte poze de la „locaţia redacţiei de uitat la Euro 2008” şi nu numai.

Aşa, cu barbă, am privit prima săptămână de la Euro 2008. Părintele Adi de la Beiuş 🙂 Sper ca abia la Euro 2040 să mai fiu nevoit s-o port.

Vlăduţ, nepotul meu, cel mai frumos nepot din lume 🙂 , arunca din când în când o privire la meciuri şi mă întreba: „Când e Formula 1?” E prea mic să înţeleagă filosofia fotbalului şi dominaţia lui asupra altor sporturi, chiar şi cu motor 😉 O să i-o explic mai încolo!

Fără categorie

5 Comments

 1. ba, voi ati fi in stare sa dormiti la servici. olanda o sa castige 100%. in rest sa vedem finala olanda turcia dar nu la plasma.

 2. ba, cred ca ti-ar prii o fonctie de popa de tara … te inscrii in tipar …. cu burta, barba si Opel mai in varsta …. ar muri pe capete babele dupa tine …. in rest, numa` bine!

  PS. Hai Italia! Nu de alta, dar gunoaiele alea de italieni o sa bata Olanda si o sa ajunga iar in finala, ca de obicei, si o sa-i termine pe portughezi, daca nu ii elimina nemtii pe astia din urma!
  Macar daca nu am fost noi in stare sa ii omoram in grupa, amu lasa-i dracu` sa traiasca!

 3. inteleg ca in timpul serviciului e o ordine fireasca ca sefii sa stea in fata dar daca bine imi amintesc meciurile se disputa dupa terminarea orelor de munca…nici macar fetele n-au fost privilegiate…toate bune;) forzza TTV 🙂

  PS: cat era amenda pt fumat??:))

 4. Dupa cum stii, noi lucram non-stop. Deci si cand ne uitam la meciuri se cheama ca, de fapt, eram in timpul serviciului. Cat despre fumat 🙁 e o chestie care ma enerveaza, pentru ca nu exista minimul bun simt fata de cei care nu sufera de sindrom…Dar daca spui asta inseamna ca nu esti de gasca.
  P.S. Ce inseamna privilegii la meciuri pentru fete? Acolo conta fotbalul, nu sa le admiram pe ele 😉 Glumesc. Ele ne-au adus semintele 🙂

 5. comentariul meu a fost unul lipsit de orice rautate…frumoasa initiativa de a va aduna toti la meci,chiar si de la televiziunile concurente:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.