Consilier de penibilitate

Cum la Euro e pauză, iar politică mi-e scârbă să mai consum, zilele astea zapez cu telecomanda pe toate posturile pe care Măria Sa rds-u’ mi le oferă. Aşa am ajuns să dau şi peste tâmpenii care nu înţeleg ce caută în programele unor televiziuni. Evident, nu mă opresc la OTV, că ăia sînt dereglaţi de la bun început. M-au şocat însă alţii cu pretenţii de seriozitate maximă.

Dacă vreţi bălăcăreală pe sticlă, uitaţi-vă la „Consilier de urgenţă” pe Naţional TV. Jenant. În seara asta, doi soţi se înjurau ca la uşa cortului, că erau şi din etnie. Pe scurt, el voia să i-o tragă, ea nu şi nu, că mai bine ar merge el să facă rost de bani ca ea să poată face de mâncare. „Aha, tu nu ai chef de nimic, nici măcar de… biiiip (deşi omul spunea cu toată gura cuvântul din patru litere)

Şi tipul, cam închis la faţă, de la supărare, bănuiesc, dar şi de la natură, s-a luat şi s-a dus în cameră să se uite la un film porno. „Uite, fă, cum se biiiiip aia, că îl iubeşte, de aia i-o biiiip, biiiip a dracu’ ce eşti!” Evident, toată chestia se difuzează la oră de audienţă minimă 😉 , undeva pe la 9 seara. După toată bălăcăreala asta, condimentată cu şuturi „în curul ăsta de vacă” şi palme peste faţă şi lavalieră 🙂 , trebuie să intervină, conform formatului, o fătucă psiholog, să-i împace. Acolo, nu mai e interesant, că aia chiar se împacă şi vorbesc frumos şi tandru unul cu altul.

Aşadar, dacă vrea cineva să-şi jignească puţin coeficientul de inteligenţă, uitaţi-vă la aberaţiile astea. Eu m-am sacrificat câteva minute, după care m-am dus în baie, m-am uitat în oglindă şi mi-am tras două palme, să-mi revin. Pe bune. Apoi am mutat pe Discovery.

Şi mai dau nişte ponturi: „Test de fidelitate”, „Trădaţi în dragoste”, „Din dragoste” ori „Sărut mâna, mamă!”. Atât. Nu mai ştiu altele şi, sincer, nici nu vreau să le aflu. Oricum, nu le urmăresc. Însă sînt mulţi care o fac. Cum nu-i ştiţi? Pot fi recunoscuţi uşor. Îi ştiţi: ăia cu privire tâmpă, mici la minte… Telenoveliştii, tu! 🙂

P.S. Daca vreţi să vă ocupaţi câteva secunde cu ceva constructiv, vă invit pe tvtransilvania.ro. Avem acolo un nou sondaj, despre câştigătoarea Campionatului European de fotbal. Votaţi! O faceţi pentru noi, să ne lăudăm apoi ce trafic tare avem pe sait. Sînt sincer! Nu merit apreciat pentru asta?

Fără categorie

3 Comments

  1. nu ai idee cata prostie zace in tara asta. 70% din romanasi cred tot ce zice televizorul. si stau toata ziua in fata lui. iar 20% nu-i intereseaza. 10% privesc si se crucesc dar revin si concluzionez…televiziunile produc si vand emisiuni pe gustul privitorilor care sunt cum sunt. rolul educativ, evolutionist al televizorului nu mai exista.

  2. rolul educativ s-a bagatelizat in anii de dinainte de ’89, cand ne „educau” cu televizorul, ca voiam, ca nu voiam.
    acum totul se reduce la informarea si tampirea oamenilor. pe putini ii intereseaza sa le arate telespectatorilor partile pozitive ale vietii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.