Bariere la liber

Cine are chef, poate să meargă mâine şi să blocheze cu bariere accesul pe strada pe care locuieşte. Bineînţeles, înainte de mişcarea asta discută cu vecinii şi, dacă şi ei sînt de acord, nimeni nu mai circulă prin zonă fără acordul lor. Li se împart tuturor celor ce domiciliază pe stradă nişte telecomenzi la 15 euro bucata şi doar ei pot să-şi plimbe maşinile prin zona restricţionată.

Aşa se vor apăra de intruşi, nu vor mai avea probleme cu locurile de parcare şi nici cu maşinile de şcoală ce trec pe acolo sau cu „motoraşii” de 14-15 ani care-şi turează la maxim scuterele cumpărate de tăticu’ ori mămica. 😉

Da, evident, au nevoie de aprobarea Primăriei, dar ăsta nu-i un lucru irealizabil. S-au dat până acum autorizaţii de blocare a intrării în curţile unor blocuri, la Beiuş (100% nu doar acolo, dar e un exemplu pe care îl ştiu), unde au acces doar locatarii. Ceilalţi să-şi caute locuri… Fuck them! Ce dacă e domeniu public? Fuck them de două ori!

Sigur, mi se va replica faptul că astfel de restrictii se mai aplică, sînt legale şi sînt impuse de circulaţia dintr-o zonă ori de caracteristicile acesteia (vreo fundătură ori ceva de genul). Poate, dar sînt cam imorale restricţiile astea… Eu de ce să nu am voie să-mi parchez maşina în curtea unui bloc, dacă vin în vizită la cineva de acolo? De ce să caut loc de staţionare la zeci ori sute de metri distanţă, în timp ce unu’ şmecher a dat câtiva euro ca să închidă o zonă aflată pe DOMENIU PUBLIC? 🙁

Pe acelaşi principiu, propun ca orădenii care locuiesc pe Magheru ori în Cantemir să ceară închiderea zonei pentru ca numai ei să aibă posibilitate de acces şi de parcare! Poate aşa se rezolvă multele cazuri de scandaluri între vecini, care îşi clamează „locul mio unghe-mi parchiez rabla”, şi care nu lasă pe nimeni să parcheze pe locul lor pe motiv că ei l-au betonat.

Alooo, tovarăşi idioţi şi cretini, locul ăla pe care l-aţi betonat voi – ilegal, apropo – e pe domeniul public şi nu-l puteţi ocupa după cum vreţi voi!!! A, da, puteţi să-i puneţi nişte bariere 😉 Cu telecomandă de aia şmecheră, la portchei.

P.S. Încă o chestie. Fără legătură cu subiectul de mai sus, dar poate la fel de deranjantă. Mă refer la atitudinea televiziunilor, care forţau la maxim răbdarea sateliţilor pe care îi foloseau pentru live-uri şi breaking-news-uri fără număr de la nunta lui Chivu. Am văzut reporteriţe penibile, care relatau cu o pasiune soră cu excitarea sexuală despre îmbrăcămintea mirilor, ce s-a servit la masă ori cât a costat organizarea. Cred că un algocalmin le era mai de folos paparudelor decât să turuie în rochii de seară în faţa camerelor. Penibil! Vorba lui Badea: „Pe cine interesează nunta lui Chivu?” Mircea, drept să-ţi spun, pe mine NU!

Fără categorie

2 Comments

  1. Tendinta de segregare e din ce in ce mai puternica. Oamenii simt acut nevoia de secesiune intre ei. Se blocheaza strazi se pun taxe pe proprietati considerate la liber pana de curand. Gardurile cresc tot mai falnice si mai inalte, betoane, bariere si apoi sarma ghimpata. In curand proprietatea va fi aparata cu arma. Fie ea si publica. Aici observam diminuarea autoritatii publice in favoarea cele private sau de grup.
    Problema cu Chivu este ca are trecere la fetitele de pana la 18 ani. Si atunci idiotii din bucuresti o dau pe telenovele. Tipic. De fapt asa e peste tot… cum trage un bucurestean mai rasarit o besina cum ne este transmis cu detalii la TV.

  2. Apropo de tv. Antenele 1,2,3 au ce au cu Basescu. Daca si Badea a fost corupt sa tot trancane non stop de Basescu atunci e clara politica de trust. Nu mai departe de aseara la emisiunea, penibila de altfel, a lui Ghidea, se vorbea de Musolini. Si cum facea cum nu, tot asociatii intre dictator si Basescu. E cu ata alba fosforescenta. Ne cred imbecili sa credem toate povestile lor. Dar sunt destui credului in tara asta… Ei vor sa- votam pe Voiculescu… Mare e gradina………

    Alo, antenele, mai gandim si noi pe aici!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.