Ucişi de sistem

Cum e aia să trimiţi acasă bolnavii de cancer pentru că nu mai sînt medicamente? Înseamnă să-i trimiţi direct în groapă!!! S-a întâmplat la spitalul din Ploieşti, unde s-au terminat banii de citostatice şi bolnavii au fost trimişi acasă. Să moară acolo, nu în spital…

Am sentimentul extrem de puternic că trăim într-o ţară plină de cretini, adunaţi de pe te miri unde şi puşi să decidă cine trebuie să trăiască şi cine nu. Nu e de ajuns că bolnavii de cancer trăiesc ştiind că ziua de azi poate fi ultima, că luptă cu inamic care, până la urmă, tot îi va învinge. Acum sînt şi chinuiţi de un sistem idiot, de dobitoci fără inimă – nu mă refer la medici, ci la cei care trebuie să aloce bani pentru medicamente.

NU DORESC NIMĂNUI SĂ AIBĂ PE CINEVA DRAG CARE SUFERĂ DE ACEASTĂ BOALĂ ŞI SĂ-L VADĂ CUM SE STINGE, PUŢIN CÂTE PUŢIN, CU FIECARE ZI CARE TRECE. E DUREROS. DAR E INUMAN SĂ UCIZI SINGURA SPERANŢĂ A CELOR CE AU CANCER ŞI SĂ NU LE MAI DAI MEDICAMENTE.

Şi atunci îţi vine să le doreşti acestor jeguri umane, care îi condamnă pe alţi la moarte, să aibă parte de tot ce e mai rău pe lumea asta! Să-i bagi în născătoarea mamii lor (deşi, bietele femei nu au nici o vină) şi să-i pui să simtă suferinţa celor de care şi-au bătut joc…

Fără categorie

1 Comment

  1. Ma uit la Antena 3 ca de obicei gadea si clica lui de comentatori o tot da cu basescu. Nu au alte ganduri. Asta le este interesul. Nu zic nimic de ministerul sanatatii care distruge sistemul alocand fonduri doar pe criterii politice, nu zic nimic de guvern care nu aloca la ultima restructurare bugetara nici un leu sanatatii. Oameni fara minte. Ce poate fi in sufletul unui om bolnav de o boala incurabila, care asteapta practic sa moara, cand vede ca celor de sus li se rupe de el?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.