Un OM are nevoie de ajutor

Priviţi ce scrie cu litere mari, roşii şi negre, în partea de sus a acestei pagini. E un îndemn. Nu e scris de o candidată la Miss Univers, preocupată să-şi facă imagine şi să înduioşeze penibil inimile celor din juriu. E îndemnul unui om căruia cancerul i-a luat unul dintre cei mai dragi oameni din lume.

Boala asta nu s-a oprit o dată cu moartea tatei. E absurd să cred altceva, deşi e absurd să nu-mi doresc ca totul să se fi încheiat în acea zi de mai. Cancerul continuă să facă victime, fără să aleagă. Printre cei loviţi crunt se află şi un tânăr de 30 de ani. MARIUS HERA. Iertaţi-mă, nu-l cunosc. Despre el mi-a povestit, cu ochii în lacrimi, colega mea Loredana Roxin. E un foarte bun prieten de-al ei. Care se stinge încet, măcinat de leucemie.

DAR CARE POATE FI SALVAT! Are nevoie de 200.000 de euro pentru o operaţie. Bani mulţi pentru majoritatea, dar o sumă accesibilă pentru cei bogaţi…şi cu suflet. De aceea îi rog pe toţi cei care citesc umilul meu blog să dea mai departe povestea lui Marius. E accesibilă la adresa http://mariushera.blogspot.com/

Apropo, 200.000 de euro reprezintă 0,1% din averea unui bogătaş român… Cu aceşti bani, cancerul care îl macină pe MARIUS HERA poate fi învins. Şi ce răsplată mai bună ar fi decât să vezi zâmbetul unui bărbat născut a doua oară şi lacrimile de bucurie ale familiei care îşi are din nou alături fiul, prietenul, OMUL…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=evyoPeRLjfo]

Fără categorie

3 Comments

  1. redati zembetul pe buze unui tanar,cunoscut sau nu,unui priten si dumnezeu va va ajuta mult mai mult.nu lasati boala asta cumplita sa desparta o familie care nu de mult si-au unit sufletele in fata lui dumnezeu.

  2. buna adi,
    ne-am cunoscut pe vremuri cand lucram si eu in faimoasa presa oradeana. eu locuiesc acum la in Franta la Lyon. Aici printre altele sunt in legatura cu mai multe asociatii care ajuta romanii care vin sa se opereze in clinicile din Lyon.
    Te rog mult sa-mi transmiti datele de contact ale acestui baiat ; pentru ca; la randul meu, sa-l pun in legatura cu medicii de aici. s-ar putea ca tratamentul de care are nevoie sa fie mai ieftin la Lyon.
    Toate cele bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.