Blocada minţilor înguste

Că doar numai nişte gândiri limitate puteau decide ca o stradă, în speţă Ady Endre, să fie închisă la jumătate. Aha, la jumătate!

Adică fraierul de şofer să nu fie anunţat încă de la capătul străzii de către vreun indicator ori agent s-o ia pe alte rute pentru că accesul e interzis spre centru, unde se amplasează corturi pentru „Toamna orădeană”. Dă-l în mă-sa! Să meargă până la jumătatea străzii, că acolo oricum sînt nişte garduri din fier care îl obligă să se bage pe nişte străduţe înguste şi să facă figuri cu maşina pentru a înainta măcar 10 metri pe minut. Azi dimineaţă am făcut aproape o jumătate de oră de acasă până la redacţie. Adică vreo 3-4 kilometri, cu devierea naibii cu tot. Noroc că am pornit mai devreme, nu pentru că aş fi ştiut de închiderea unor străzi – n-am ştiut -, ci pentru că aşa s-a nimerit.

Asta în timp ce poliţiştii stăteau lejer lângă sau în maşini, că doar nu s-or expune ei frigului şi înjurăturilor. 🙁 Genialii care au decis devierea circulaţiei puteau să o facă după ce trecea vârful de trafic de dimineaţă. Oricum, până pe la 10 nimeni nu şi-a instalat vreun cort în zona centrală. Şi scăpau de blestemele şoferilor.

Aşa şi-au bătut joc de nervii oamenilor, au dat peste cap un trafic ajuns deja la limita suportabilului şi au demonstrat că puţin le pasă.

O bucată din nebunia din traficul orădean de vineri au surprins şi ştirile TTV.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.