Rahat în ambalaj strălucitor

M-am convins! Încă o dată. Asta dacă mai era cazul. Dacă ni se dă căcat în ambalaj strălucitor (scuze pentru limbaj, dar se impune) şi ni se spune că e la ofertă, la jumătate de preţ, îl cumpărăm pe loc. 😉 Nu o bucată, ci două-trei. N-avem ce face cu el, dar, na, l-am luat la ofertă.

Azi-dimineaţă, s-a deschis un magazin în Nufărul. Oamenii s-au înghesuit mai ceva ca moldovenii adunaţi să pupe racla cu moaşte. Au năvălit în magazin aşa cum văzuseră ei că se întâmplă şi în ţările vestice, atunci când un mall are reduceri. Totul pentru a lua laptopuri şi televizoare la jumătate de preţ. Că după ce le cumpărau nu mai aveau bani pentru haine ori mâncare, ce mai contează. Se joacă pe laptop sau se uită la teve şi le trece foamea. Principalul că au luat produse la promoţie. Ieftine, frate!

Aiurea! Nu văd că, faţă de confraţii occidentali, reprezentanţii magazinelor româneşti pun la promoţie câteva zeci de bucăţi dintr-un produs. În cazul de azi – 30 de laptopuri şi 50 de televizoare LCD. Asta nu-i promoţie. „E amăgeală”, vorba cuiva.

Plus că ai noştri comercianţi tot ies pe câştig. E drept, mai mic, dar doar nu-s proşti să nu scoată un ban chiar şi din reduceri.

Imaginile sînt filmate de colegul meu Cristi Popa.

Related posts

5 Thoughts to “Rahat în ambalaj strălucitor”

 1. cristi

  da bine…totusi erau laptopuri. si lcd-uri. nu doar paine si carnati…

 2. […] scurt video preluat de la Adi Labos si realizat de Cristi Popa: Etichete: carrefour, galaxy, media, oradea, […]

 3. Dan

  Pâine e, circ la fel… nici nu mai ştii ce să faci… să râzi, să plângi…

 4. […] si fostul meu coleg Adi Labos a fost la deschiderea “festiva” (vorba vine) si are pe blogul sau si niste imagini […]

 5. john

  de cateva zile am si eu „onoarea” de a lucra in acel magazin din Nufarul.Nu mi-a venit sa-mi cred ochilor,s-au calcat la propriu in picioare.Pana la ora 9 nu mai era nimic din produsele la produsele,cele cu advarat ieftine si bune.Am vazut batranei certandu-se pt lcd-uri.Cand am ajuns dimineata la serviciu coada era de la sosea pana la magazin.Un lucru care m-a frapat a fost faptul ca am vazut oameni in papuci si in pantofi rupti care isi cumparau televizoare cu 16 milioane.Aia da frate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.