Vodafone pe sens interzis

Recunosc: de felul meu, sînt un cârcotaş. Nu caut ceartă, dar sînt mereu nemulţumit. Asta pe plan profesional, pentru că altfel, mai nou, sînt un om fericit. 🙂

Revenind la alte chestiuni, cele profi, sînt cazuri în care mă declar satisfăcut de ceea ce fac eu – mai rar – sau de ceea ce fac alţii – mai des. Nu e cazul reclamei la Vodafone, care e ca apa sfinţită: nu face minuni, dar nici rău nu produce. Filmată la Oradea, nu a reuşit să-mi gâdile un posibil orgoliu de locuitor al oraşului. Am aşteptat să o văd, că doar na, am văzut echipele de filmare, cu aparatură profi (jos pălăria 😉 ) prin oraşE cuminte, deşi vrea să arate altceva, şi e realizată în stilul ăsta nou care domină publicitatea românească: încercare de imitare a filmelor de acţiune americane, însă cu mişcări teatrale ale actorilor şi replici penibile şi mult prea literare pentru a fi crezute. Ori preluări de spoturi străine, dublate de nişte voci care se chinuie să fie cât de cât naturale, plonjând însă într-un dramatism prost.

Plus că eu nu mai cred în copilării de astea cu o maşină pe zi, din care n-o să văd nici măcar volanul uneia în propria-mi ogradă. 

Fără să fiu măgar, ştiind că fazele pe care le voi sesiza nu pot fi considerate greşeli, am observat nişte nereguli în spotul Vodafone de la Oradea. Evident, doar un orădean, chiar şi adoptiv, îşi poate da seama de existenţa lor.

La un moment dat, un Golf apare din dreapta podului din centru, dinspre Primărie. E ok, problema că vine pe contrasens. 😉

Aici e un caz tipic pentru cei de la Rutieră. 😉 Dacă aş întoarce eu aşa în mijlocul şoselei, n-aş scăpa fără nişte puncte de amendă. 

Cred că ăştia de au făcut reclama au avut ceva cu contrasensul. Chestie din copilărie, nu? 😉 Golful roşu merge pe lângă Astoria, în sus, spre Filarmonică, tot pe sens interzis. 

Pe contrasens, din nou, pe lângă Teatru, lângă fostul gang al vânzătorilor de ziare. 

Aici se cam vede calculatorul, care a pus Golfurile în zona Primăriei. Nu cu vreo autoutilitară, ci, probabil, cu premierul CS3 de la Adobe. 😀

Fără categorie

2 Comments

  1. Am zis-o inca de la inceput ca sint carcotas. Iar reclama nu m-a convins prea mult. De fapt, nu m-a convins deloc. Scuze, dar asta gandesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.