Viaţa la TV sau un pic din istoria unei televiziuni

Cine a tras în decembrie ’89? Cine sînt teroriştii? Unde sînt banii din Fondul Libertatea? De ce trebuie să asomăm porcii? Când îmi schimb şi eu maşina? 😀

Întrebări care ne/mă macină şi la care nu prea reuşim să găsim răspunsuri. Glumesc. Doar că sîntem la sfârşit de an şi se bănuieşte că e perioada în care fiecare mai dă iama prin trecut şi îşi aminteşte… lucruri.

Cei ce lucrează în televiziune gândesc, poate mai mult decât alţii, în imagini, prea puţin în cuvinte. Şi spun asta nu pentru că aş fi căzut în butoiul cu melancolie. Ba, din contră. Mă simt, în ansamblu, normal, ceea ce vă doresc şi vouă. 😉 Pur şi simplu, fără nicio idee anume, în dimineaţa asta am dat o raită prin arhiva televiziunii şi am găsit materiale de care uitasem. Adică, nu neapărat că le uitasem, dar neuronii mei sînt preaocupaţi acum – nu cu „gura ta”  -, ci cu probleme mult mai actuale.

Am regăsit, însă, cu plăcere, imagini din perioada când reprezentam – aşa cum îi ziceam colegului Tavi Haragoş – „cel mai mare, important şi puternic experiment media din Oradea”. Nu râdeţi, chiar aşa am fost. Mda, la timpul trecut, asta e drept.

Ca să nu cadă uitarea peste acea perioadă, deşi pentru unii nu mai reprezintă nimic, m-a lovit pe mine inspiraţia, că tot am rămas printre „ultimii mohicani” prin TTV,  şi am încredinţat netului câteva materiale. Oldies, but… true. 😉

Primul material a fost realizat în 2005, la aniversarea unui an de la înfiinţarea Televiziunii Transilvania şi se referă la cei din prima echipă de ştiri a postului. Nu era o ridicare în slăvi, ci o constatare sinceră a unor întâmplări din viaţa noastră.

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=-8gYyAK4UZw [/tube]

Al doilea se referă la colegii care au venit mai târziu, adică din 2004 până în 2005. Atenţie la ceva: la sincronul cu Liviu Raţiu, se întâmplă ceva interesant în spatele lui, în dreapta. Dau o pastilă împotriva ameţelii celor care observă din prima despre ce e vorba. 😀

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=jGYfVKiYQJE&feature=related [/tube]

And now, the conclusion. 😀 Adică restul colegilor de până atunci.

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=iWdkNT90OAE&feature=related [/tube]

În curând, alte materiale despre ce însemnau ştirile de dimineaţa pe care le-am produs un an şi – ATENŢIE, DEZVĂLUIRI ŞOCANTE!!!!! 😀 –  femeile din viaţa mea… de producător.

Fără categorie

9 Comments

 1. DA, amintirile sunt faine, sunt super … dar cine traieste in trecut nu are viitor … Live your life, man !!! … esti inca „verde”, desi bati spre 33, grizonatule (asta e din invidie :D) … numai bine!!!

 2. Soso, nu traiesc din trecut, asa ca sper ca am un viitor stralucit in fata 🙂 Am scris ca nu am cazut cu butoiul cu melancolie, deci nu traiesc din trecut, ca sa translatez mai exact ce am vrut sa spun. Pur si simplu am descoperit imaginile astea si m-am gandit sa le pun pe net, sa le rememoreze si altii.
  Pe de alta parte, viata mi-o traiesc…cu momente de bilant, de noi inceputuri 😉 Asadar, cu fata spre viitor, nu? Si nu ma invidia pentru parul grizonat. O fi sexos – recunosc, na 😉 – dar asta inseamna ca multe greutati si nevoi au trecut peste mine – aci recunoaste ca te-am lasat fara cuvinte 😀 Apropo, ai vazut ce negru par aveam in urma cu 3 ani?

 3. ok, i`ve got the picture … si ziceam sa nu traiesti „in” trecut, nu „din” trecut … „din” trecut traim cu totii – experiente, aventuri, cunostinte, reusite, esecuri, relatii, prietenii etc. -, toate la un loc fac istoria noastra personala … a nu ramane ancorat „in” trecut necesita curaj, vointa de a lupta pentru viitorul luminos ce se poate naste maine … „succesuri”, anyway !… grizonatule 😀

 4. ma, nu o lua ca o declaratie, ca imi plac tipele, sa stii. dar mi-esti tare drag si as da tot parul asta grizonat, de care te legi atat, si toate amintirile pentru o zi din viata ta… cu familie, cu sotie alaturi, cu copilul care sa ma trezeasca de o mie de ori pe noapte…vezi, nu traiesc in trecut, ci am clar in minte un viitor. 🙂
  o sa-l traiesc… intr-o zi

 5. perfect …. daca te tunzi 0 ai castigat o zi de viata de familist … si poti sat linistit, Mircea nu se trezeste noaptea, doarme tun … dar ce fain ai fi tu „bec” :))))))

 6. baaa, astia toti au plecat din tv!!parca ma uit la imagini cu colegi din clasa a 4-a.
  eu zic ca, la vremuri de criza, trebuie sa fie solicitata monica rusu, sa ne conduca, din nou, glorios, vitejeste, catre bunastarea de atunci.sau macar nyulas.
  :)))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.