Iarna. În curtea blocului. Noaptea

Ora 1:23.  Noaptea.

Oamenii normali dorm. Eu nu. Dar sînt normal. Aşa cred. Scriu pe blog, că nu am somn. Ocupaţie de burlac. Uşa de la balcon, deschisă. Larg. Aerul curat intră în cameră. Brutal, că doar nu are maniere, să intre tiptil. Hmmmm! Cine a mai auzit aer să intre brutal sau tiptil?

Afară, zăpadă, nu glumă. A venit iarna. Din nou. A câta oară? Că de peste 30 de ani o tot văd. 🙂

Ninge… Încă. Normal, dacă e iarnă. Nu cu fulgi mari, ci de ăştia, mai „nehrăniţi”. 😀 Privesc în curtea blocului. Maşini acoperite cu un strat gros, alb. Fain. Idilic. Până îmi văd maşina. De firmă. Şi îmi dau seama că peria de curăţat zăpada a ramas în „Furia albă”. Parcată, evident, în faţa firmei.

Pfuuuuu, asta înseamnă că la dimineaţă lucrez. Fizic. La greu. Nu car beton cu roaba. O să curăţ maşina. De zăpadă, evident. Cu mâna. Că peria nu-i la mine. V-am spus. E în „Furia albă”. Şi ea… Exact. 😉

Prin deducţie, înseamnă că trebuie să mă trezesc mai repede. Cu cel puţin cu o oră. Deci, ar fi cazul să bag capul în pernă. Asta ca să nu fac mofturi dimineaţă. Când mă trezesc.

OK! Vă las! Mă duc în pat. Singur. Rectific. Cu telecomanda. Noapte bună!

E ora 1:33. Noaptea. Şi e iarnă. Ce fain! 🙂

Fără categorie

2 Comments

  1. 10 minute ?!?! Esti rapid sau ti-a fost somn ? Evident ca a venit iarna atat vreme cat toata ziua de ieri ne-ai amenintat ca va ninge. Si nimeni nu credea 😀
    No, ne vedem la Arieseni. Ca eu sigur merg. Ca am cu ce, mah !

  2. Hello dragilor,

    Daca tot ninge la voi ,poate va ganditi si la mine si strangeti niste haine groase ca in afara de slapi altceva nu am:))…uite ca mai am 12 zile si sper sa ne revedem sanatosi ….Take car esi nu uitati de haine ….:))))

    Cheers

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.