O-la-la, ce fain ningea!

Când mă plictisesc şi nu îmi vine să scriu despre lucruri serioase gen tv, criza economică ori propria-mi viaţă 😉 , mă uit în jur şi văd tot soiul de lucruri. Mai mult sau mai puţin interesante. În uichendu‘ ce tocmai se termină am trecut în revistă nu garda de onoare, ci câteva astfel de chestii.

1. Fetele de la magazinul de lângă mine, cele care-mi zâmbesc tot timpul şi mă întreabă la casă „Card aveţi?” (deşi le tot repet de un an că nu am) au transformat pauza de ţigară într-una constructivă. Ca atare, au adunat toată zăpada – şi nu e puţină, la cât a nins – pe care au măturat-o din faţa intrării în magazin şi au făcut într-un colţ un om de zăpadă. Ca pălărie, i-au pus o găleată. Arată mai fioros decât tanti care face pe agentul de pază înăuntru şi care are orice fel de figură, numai de bodyguard nu. Tot tanti asta stă cu ochii pe mine ca pe sfintele moaşte ori de câte ori mă plimb printre rafturi. Înţeleg că am moacă de infractor-debutant, mai ales dacă nu mă barbieresc două zile la rând, dar nu cred că aceeaşi figură o are o tanti de vreo 60 de ani după care se uita „bodyguarda” într-o zi. Ciudate gusturi mai are! 😉

2. Pfaiiiii, ce falseturi bagă ăia de la Pro TV, de la „O-la-la”!!! Îngrozitor!  Urlete, răgete, grohăituri, „dezacoarde”… Groaznic. Iar Andra, oricât de simpatică îmi era, lasă impresia că nu ştie ce să zică ori cum să se manifeste. E cam falsă şi ea. Propun ca emisiunea să se numească „O-bla-bla”. Exprimă cel mai corect ce se întâmplă pe acolo.

3. Am văzut „Liceenii” în dublu exemplar. Sâmbătă după-amiaza. Nu, nu eram ameţit de alcoale. Filmul tinereţii mele rula şi pe ProTV sau Pro Cinema (oricum, tot Pro) şi pe Naţional TV. Diferenţa era că pe postul fraţilor începuse cu vreo 15 minute mai devreme. Culorile erau mai bune pe televiziunea din Pache! De unde rezultă că la CNM aparatura, super altădată, se mai învecheşte şi ea…

4. Loganu’ MCV se mişcă relativ bine, doar că scaunele sînt prea sus. Am constatat asta de când conduc maşina de serviciu, alta decât Golful sau Skoda. Ori eu am o înălţime respectabilă 😉 aşa că prefer în continuare Opelul meu. Furie albă, ai lăv iu! 😀

5. După modelul lui Şerban Huidu, cred că voi face şi eu o preselecţie. Dacă el are o şoferiţă, eu mă gândesc să-mi iau o bucătăreasă. Nu de alta, dar de când nu mai mănânc la Transilvania, m-am săturat de senvişuri, salate de vinete şi papară de ouă. Mă gândesc acum la un regulament şi la premii. Oricum, gândesc modern. Chiar dacă vreau doar o bucătăreasă, tre’ să arate după mintea mea. 😉 Reţetele nu-s o problemă. Citesc zilnic saitul lui Adi Hădean, aşa că pot să-i arăt fetei şi poze cu ce vreau să mănânc.

6. La loto nu s-a câştigat nici săptămâna asta. Ştiu că potul mă aşteaptă pe mine. Bine, fie! Mă sacrific! 😀 Joc şi eu săptămâna viitoare. Acu’, câteva milioane de euro, acolo, or fi bune şi pentru mine. Îmi fac o casă, îmi iau un Audi RS8, că-s mai ţăran şi nu mă uit după Ferrari, şi plec să văd lumea. Aşa că duşmanii se pot ruga deja să câştig, să scape de mine. Promit că plec departe de ei, timp de câteva luni. 🙂

Fără categorie

8 Comments

 1. referitor la loto, ia-ti gandul de la marele premiu. ala e rezervat pentru smecherii nationali. pentru fraiestime e liber la castegaria a 2 -a si a 3-a. bafta.

 2. In legatura cu masinile.Nu stii tu ce ai pierdut la skoda ,e o masina superba.Consuma ca si un ferrari,adica 15 litri pe 100 de km,viteza e acceptabila ,eu am mers si cu 120 la ora dar cand am observat cat papa ,am redus viteza pt.ca ricam sa raman fara cacao,si era cam naspa acolo pe bt.(cei din zona stiu de ce ).Pe langa asta este o masina surpriza,niciodata nu stii ce farsa iti face,ori nu merge bine accelatorul, ori nu-ti intra in viteza 2, 1 si mai e cam vrei sa mergi in spate nu intra in masalier.Dar slava Domnului inca traim mai ales in conditile actuale metereologice.Am uitat sa mentionez ca masina asta e multi functionala ,in cazul in care iarna asta nu ai avut parte de sanie,acum am parte pt.ca cauciucurile sunt de vara super uzate,iar cand bagi o frana tot te duci,ca o sanie,la un momentdat am crezut ca ma dau cu bobul.M-am simtit ca echipa de bob a; jamaicei ……. Totul e bine si superb!Hai Skoda!

 3. delia, sar’na :-). ce mai faci?
  adi: dacă nu ajunge poya, sunt şi explicaţii. şi dacă nici acelea nu-s de ajuns, de săptămâna asta o să apară şi reţete filmate (teanunţ eu unde şi când). baftă. apropo, şi eu caut bucătăreasă, dar nu pentru acasă, acasă situaţia-i sub control şi fac tot ce pot pentru ca ralu să nu caute bucătar :-))

 4. deh, oamenii ăştia însuraţi şi semiînsuraţi 😀 cum au ei „bucătăreasa” ori „bucătarul” lor… deocamdată eu îmi caut bucătăreasă, ce va ieşi vedem… glumesc. pe de altă parte adevărul e că mai dau iama printre reţetele de pe blogul tău şi îmi imaginez că le ştiu face. normal că n-o să-mi iasă niciodată atât de bune.
  Faină ideea cu reţetele filmate. Let me know!

 5. Servus, Hadean draga! Sa stii ca te citesc si pe tine, dar a fost musai sa comentez un pic pe blogul lui Adi Labos, cand am citit de „bucatareasa”, nu m-am putut abtine. Da oare de ce iti scriu aici?! Cand pot sa scriu pe blogul tau!
  Adi Labos, inca nu mi-am amintit ce am vrut sa scriu ieri, am si eu o varsta, na, dar sa stii ca imi place tare-tare sa gatesc (in paranteza fie spus). Nu ca m-as lauda, apara si pazeste!

 6. Delia, mă bucur că pot fi un liant 😉 între tine şi Happy Cook. Scrie liniştită la mine pe blog, că, na, îmi faci oareşce trafic. Deşi nu caut neaparat cât mai multe vizite. Mă mulţumesc cu cei ce mă citesc. Ştii cum e: calitatea contează, nu cantitatea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.