Un glonţ în cap

Mircea Badea are dreptate: cretinii care l-au omorât pe Marian Cozma trebuie lichidaţi. Nu mă interesează că-s ţigani. Puteau să fie unguri, români, chinezi sau papuaşi. Sînt criminali! Mă, tată, pe ăştia îi prinzi şi îi execuţi scurt. Nu e un îndemn la violenţă, e constatarea normală a unui om sătul de jeguri umane. Cine n-ar gândi aşa?

Ce drepturile omului? Ei au ucis cu sânge rece un tânăr care nu le făcuse nimic. Nu mai au niciun drept. Au renunţat la drepturi când au omorât un om şi au nenorocit alţi doi.

Ce justiţie? Judecătorii îi bagă la zdup şi peste 10 ani ies pentru bună purtare. Şi poate mai omoară pe cineva. Tatăl colegului sârb al lui Cozma are firmă de pază şi a promis răzbunare. Să-i găurească pe ăia care au ucis. Foarte bine! Dacă îi prind, şi-mi doresc să-i prindă băieţii sârbi, nu poliţiştii, toţi jegoşii ăia care au făcut scandal trebuie să fie executaţi pe rând. În piaţa publică, aşa, ca la chinezi.

Să mă lase puritanii cu iubirea aproapelui. Sau cu întorsul celuilalt obraz. Bunul Dumnezeu îi poate ierta pe ucigaşi. El e deasupra noastră. Noi sîntem oameni, păcătoşi şi zău că nu i-aş ierta.

Ferească Cel de Sus a vreunul dintre noi să fie vreodată în locul părinţilor lui Cozma! Dacă am fi, cum am proceda? Eu, unul, aş pune mâna pe o armă şi i-aş găuri ţeasta criminalului. Sau, dacă ar fi avut noroc să-l prindă autorităţile, l-aş aştepta pe individ până la ieşirea din puşcărie şi l-aş executa scurt. Unii m-ar întreba dacă aş câştiga ceva. Nimic, decât faptul că aş scăpa lumea de nişte scursuri care nu merită să trăiască printre noi.

Repet: nu mă interesează că sînt ţigani, unguri, români sau altă naţie. Criminalii n-au culoare. Sînt pur şi simplu criminali. De aceea nu acuz o naţie sau o etnie, ci oameni. Aşa cum nu mă pot abţine să nu observ diferenţa dintre poliţiştii români şi cei unguri. Cel puţin în acest caz. La noi, nici acum nu se ştie cine i-a ucis pe cei doi oameni. În Ungaria, la 24 de ore după crimă au prins un suspect. E drept, comparaţia nu îi priveşte pe toţi oamenii legii. Situaţiile diferă, de la caz la caz.

Fără categorie

1 Comment

  1. totusi trebuie remarcat duritatea care au manifestat-o tiganii in atac.
    de ce sa nu recunostem ca tiganii devin o problema in europa. Lipsa lor de respect pentru lege si orice inseamna valoare ne da dreptul sa credem ca nu se pot integra in societatea moderna. orice s-ar incerca nu se poate. singurul lucru pe care il respecta este banul.
    este de datoria fiecarei societati civilizate sa indeparteze asemenea pericol din mijlocul ei. suntem constienti ca este imposibil ca acest lucru sa se faca diplomatic. este necesar impunerea prin forta a legii in sanul acestei comunitati. drepturile omului nu au aplicabilitate in acest caz. structura lor de organizare trebuie distrusa iar criminalii eliminati fizic.
    in caz contrar aceasta etnie va distruge orice urma a valorilor umane impingandu/ne spre decadenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.