Mare-i grădina Ta, Doamne!…

Zilele trecute, colegul Vlad Tătaru de la emisiunea de dimineaţă a fost agresat în plină stradă de un individ supărat că nu a fost lăsat să le întrebe în direct pe nişte fete – minore! – dacă au văzut până atunci un bărbat dezbrăcat. Omu’ era nervos că nu s-a putut destrăbăla verbal pe post. I-a promis lui Vlad că „ştiu eu unde e teveseu’ şi vin până acolo„.

Şi s-a ţinut de cuvânt. A venit, i-a prins pe Vlad şi pe producătoare afară şi a sărit pe ei. Dacă mie îmi sucea mâna cum i-a făcut colegului meu, jur că se lăsa cu mai mult decât o discuţie aprinsă. Noroc, pentru individ 😉 , cu nişte poliţişti care patrulau în zonă, lângă colegiul „Traian Vuia”, că era bacalaureat.

Cred că nu este jurnalist să nu fi fost măcar o dată agresat ori înjurat. Dar să faci emisiuni de divertisment şi să vină unu’ cu stoluri pe creier şi să te facă pe Gigi Duru’  că nu e lăsat să debiteze tâmpenii pe post, asta nu am auzit.

Probabil că, în curând, o să ne trezim cu demonstranţi la poarta televiziunii, nemulţumiţi că am anunţat la meteo că va ploua şi uite, al naibii, e soare. 😀

Fără categorie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.