Ştirile TVS au un nou telefon

E nou, nouţ, produs undeva prin China 🙂 , dar poartă în el o cartelă Digi. A venit pe lume (a se citi a fost activat) luni după-amiază şi e o posibilitate pentru noi să aflăm informaţii, iar pentru cei care ne privesc să ni le transmită. Asta dacă ei cred că merită ca evenimentul pe care l-au văzut să ajungă pe ecran, sub formă de ştire.

TELEFONUL ŞTIRILOR TVS – 0771/334.828 / non-stop, un reporter TVS preia orice informaţie despre evenimentele la care sunteti martori!

E o situaţie normală, privită însă cu ironie chiar de unii din colegii mei. „Las’ că te sun la noapte, să te trezesc!„, a fost promisiunea auzită de reporterul de serviciu, cel care preia săptămânal telefonul ştirilor. Ce să faci? Indiferent ce am face, tot mentalitatea astaa păguboasă de şmecheri ironici o avem. Oricum, noul număr de telefon al Ştirilor TVS îşi va dovedi utilitatea.

Evident, vor fi şi „dăştepţi” care vor suna doar să înjure sau să ne dea informaţii aiurea. Primii vor face subiectul unor plângeri, iar numărul lor de telefon va fi dat poliţiştilor. Asta e o promisiune! La numere ascunse colegii mei nu vor răspunde. Cât despre informaţii, acestea vor fi verificate înainte de a se pleca pe teren, aşa cum face orice jurnalist!


Fără categorie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.