Super-luna plină

Pe această cale, vreau să le transmit ăluia cu o Dacie roşie care mi-a tăiat calea joi, pe la 7 seara, lângă Colors – fără să semnalizeze şi venind de pe contrasens ca să intre între blocuri -, şi celui cu o maşină de firmă (nu ştiu marca, dar am văzut nişte chestii scrise pe portieră – cred că scria că e un bou, dar nu-s 100% sigur) care a virat la stânga în intersecţia dintre Dacia şi Decebal, la o palmă de botul Eosului, un călduros şi vibrant ” ‘zda mă-tii!

Iertare pentru urătură le cer celor mă ştiu un tip decent. Chiar sînt şi nu am intenţia să mă schimb. Dar nişte cretini din trafic te pot face uşor să dai citate din giganţii undergroundului de cartier. Mai ales ăla care, de pe banda a doua, aia de mijloc, virează la stânga, direct prin faţa mea. Cum să-i explici unui cercopitec că eu aveam dreptul să mă deplasez înainte, nu la stânga – cum m-a obligat el s-o fac, după ce am băgat piciorul în frână şi pe el în doamna din care a venit pe lume? Şi mai avea şi tupeul să ţină gură cu mine. Ca un domn, nu am claxonat, 🙂 asta e o apucătură de idiot, dar i-am bătut obrazul.

Nu cred că a înţeles mare lucru din ce i-am spus, neuronul pe care îl avea nu putea să proceseze mai mult de un cuvânt la 5 secunde. Dar, din cauza unor astfel de specimene mor oameni pe şosele. Ăştia ar trebui bătuţi în piaţa publică, vorba cântăreţului, „cu parul, fără număr”.

Explicaţii pentru astfel de întâmplări nu există. Decât, poate, faptul că mâine noapte avem parte de o super-lună plină. Aia care cică nu va fi cât o pâine de magazin, ci cât una tip roata carului, scoasă aburind din cuptorul de la ţară al bunicii. Poate că doamna nopţii are efecte ciudate asupra unora şi îi face mai proşti decât credeau că sînt. Problema e că sînt tare mulţi din ăştia!

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.