Cum să inaugurezi un stadion – lecţia italiană

Federaţia Română de Fotbal şi Primăria Capitalei mult iubite au inaugurat Arena Naţională cu Inna, cu nişte băieţi ce se scălâmbăiau – ei zic că dansau 😀 – în spatele cântăreţei, îmbrăcaţi în echipamentul naţionalei, şi cu un Marcel Pavel pe post de guuuuurrrrriiiiiiiiiiiiist 😉 şi compozitor ad-hoc, care a măsluit imnul României, pe motive de disidenţă. Noroc că multă lume nu s-a prins pe moment, că oricum 99,99% dintre români nu-şi cunosc imnul (dar au mândrie cât pentru 100 de popoare).

Tot un stadion au inaugurat şi italienii. Cei de la Juventus şi-au făcut o casă nouă. Colegul Adi Ciucuriţă m-a făcut atent la cum au înţeles „macaronarii” – cum îi numim noi, crezând că asta ne face mai deştepţi – să taie panglica unui stadion. Care a costat cu 135 de milioane mai puţin decât arena din Bucureşti şi cu 21 de milioane mai puţin decât stadionul din Frankfurt (după chipul şi asemănarea căruia a fost ridicat cel din capitala românilor); e drept, are cu vreo 15 mii de locuri mai puţin şi a fost inaugurat cu un show fantastic şi cu un amical cu o echipă obscură – Notts County, cu care Juve a şi remizat. Adică, un fel de România – Turkmenistan la inaugurarea Arenei Naţionale.

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=Ny5KTTVwHMU [/tube]

Cât despre modul de filmare a spectacolului, nu exista termen de comparaţie între conaţionalii lui Del Piero şi dinozaurii de la TVR.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.