Maximă fericire în 2013!

A mai trecut un an… E constatarea debordând de veselie la vârsta adolescenţei sau a tinereţii – EU SÎNT TÂNĂR! 😀 – şi plină de amărăciune după ce ai bifat peste 80 şi ceva de ani în calendarul propriei vieţi.

A mai trecut un an… cu bune şi cu rele, cu realizări şi dezamăgiri. N-are rost să privim înapoi cu mânie, dar nici să mergem înainte fără să învăţăm ceva din tot ce ni s-a întâmplat în acest an. Luăm ce e bun şi privim optimist spre anul care ni se deschide în faţă şi pe care îl întâmpinăm cu chef şi petarde 😉 .

A mai trecut un an… şi vă urez tuturor să fiţi fericiţi şi sănătoşi. Dacă Dumnezeu ne lasă în geamul dimineţii de 1 ianuarie aceste două cadouri, puteţi fi siguri că vom avea cu toţii un 2013 absolut inegalabil. Şi asta pentru că norocul şi-l mai face şi omul, iar de apocalipsă am trecut cu bine. 🙂

La mulţi ani, stimaţi domni şi doamne, celor care vă îngăduiţi câteva minute să vă opriţi din când în când pe pagina subsemnatului, dar şi celor care nici nu vă imaginaţi că există un blog atât de mişto ca al meu 😉

Urarea o închei nu cu punct ori cu semnul exclamării, ci cu imagini din parcul 1 Decembrie din centrul Oradei, făcute pe timpul singurei ninsori care a blocat oraşul în iarna asta.

parc Oradea1parc Oradea2parc Oradea3parc Oradea4parc Oradea5parc Oradea6parc Oradea7 DSCN1180

Fără categorie

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.