Youtube, deci exist: Depeche Mode, Johnny Cash și niște țărani

Doamnelor și domnilor, în acest cadru solemn oferit de blogul cetățeanului Adi Laboș, anunț cu mândrie nedisimulată lansarea unei noi categorii pe această pagină de net: Youtube, deci exist.

De pe marea scenă a internetului pe micul blog cu tendințe acaparatoare, 🙂 voi încerca să aduc în fața vizitatorilor clipuri interesante, cu spirit didactic – sau doar cu spirit -, de pe platforma video a capitaliștilor plini de bani de la Youtube. Va fi un fel de Daciadă, în care câștigă toată lumea prin simplul fapt că se fac schimburi de impresii și se urmăresc materiale pe care cel puțin subsemnatul le socoate interesante.

Deschidem balul cu un clip publicitar miștocuț făcut de Cava D’oro, care a speculat venirea în România a celor de la Depeche Mode. Nu e rău, putea fi și mai bine făcut – cel puțin pe țărani și pe baba dansatoare mi-i doream mai… autentici. Dar ideea e bună, iar invocarea în răstimp de câteva secunde a lui Depeche Mode, a lui Johnny Cash și a țăranilor stârnește dacă nu râsul, măcar un zâmbet îngăduitor.

– Johnny Cash, mamaie, Johnny Cash!

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=5ptTKMR8CBo&feature=player_embedded [/tube]

Fără categorie

3 Comments

    1. Eu îmi mai încep unele zile cu robotzii. Asta ca să am momente bune, că despre jurnal nu mai pot vorbi la timpul prezent. dar, vorba ardeleanului, om vedea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.