Găina stabilă face Mercedesul mai sigur și mai confortabil

Adevărul e că, vorba unei reclame, natura ne inspiră să facem tot soiul de chestiuni folositoare. Ne dă atâtea exemple (precum găina 😀 ), încât doar trebuie să deschidem bine ochii. Şi să știm cum să le folosim.

Așa cum au deschis ochii și ăi de la Mercedes și au folosit sistemul de stabilitate al… găinilor 🙂 ca să ne arate cât de stabilă e mașina făcută în Germania. Da, țara aia cea mai avansată din Europa, unde fac cele mai bune automobile din lume. A ieșit un clip deștept, simplu și cu mesaj direct. Fără figuri, fără artificii de montaj. Sehr gut!

Nu ca stupizeniile care circulă pe ecranele noastre.

Ori, mai rău, prostioarele pe care le aud pe la radio, cu „lăsați promoțiile să vine la mine” 🙂 sau „hai să ne căsătorim  repede că X a deschis noul showroom” 😀 Despre astea, însă, într-o postare din octombrie.

https://www.youtube.com/watch?v=0-pTpnsBrvU

Adevărul e că mulți dintre noi, mai ales din cei care am mai dat pe la țară, știam de calitatea asta a găinilor. Dar niciunul nu s-a gândit să o folosească pentru un sistem de stabilitate la căruțe. 😉

P.S. Dăștepți, nemții ăștia! Tratează cu mănuși starurile cu pene din clip, așa că nu pot fi acuzați de rele tratamente aplicate înaripatelor. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.