Tragedie pentru dependenţi: Facebook down! Facebook down!

Şi Facebook e făcut de oameni, deci şi „cartea feţelor” mai cade. Cum s-a întâmplat azi, când pe la ora 3 după-amiaza reţeaua mi-a comunicat suav că mesajul meu nu poate fi postat pe „părete”. 🙂 Cică e ceva legat de nişte lucrări de mentenanţă. Să fie!

E o adevărată tragedie pentru fanii comunicării online. Vă daţi seama că vor trebui să stea de vorbă faţă în faţă, să iasă în lume şi să râdă ori să fie trişti, în loc să folosească emoticoanele de pe Facebook. Vă daţi seama câtă lume va reveni în lumea reală! Vă daţi seama cât de singuri se vor simţi mulţi privind câți se ridică de la birouri, se întind şi mai cască ochii şi la cei din jur!

Şi nici nu s-a putut înjura sau chiui de bucurie online că România a picat cu Grecia.

Cât de crud!

Eu aşa m-am simţit de nasol că nu pot administra cele trei conturi de care mă ocup, încât am decis să scriu pe blog, după care mă duc să mănânc ceva.Şi, evident, să mă întind puţin, că mă doare aşa, puţin, coloana.

P.S. Mă gândesc că dependenţii nu-şi pot face provizii pentru o astfel de situaţie. Cum să îmbuteliezi nişte shot-uri de facebook? 🙂 Deşi nu e o idee rea.

P.S.2 Suspicionez o implicare a celor de la google. Am văzut că „plusul” lor funcţionează. Trădare!!! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.