Parcare în turmă pe timp de iarnă

Când începe să ningă, prin curțile blocurilor mașinile se adună în turmă. Locurile cu zăpadă mai puțină sînt căutate cu disperare de șoferi. În loc să dea cu mătura ca să-și elibereze alte zone, posesorii de volan preferă să se îngrămădească la centimetru în părțile de curte de unde pot evada ușor, fără stresul muncii fizice.

Unii își ridică ștergătoarele, alții își pun pături sau folii de plastic pe parbriz. Din același motiv al dorinței de a nu munci din greu cu racleta pentru curățarea parbrizului. Știu, sînt invidios, pentru că la mine la mașină nu pot ridica ștergătoarele, din motive de constructor. 🙁

Altora, zăpada le trezește simțul artistic și, din mișcări delicate de mănușă pe parbriz, își expun ideile în fața trecătorilor.

masina parcare 200114

Din fericire, pe la noi iarna a fost îngăduitoare și nu a fost nevoie să ne dezgropăm mașinile de sub metri întregi de zăpadă. Totuși, cu niște minițurțuri tot am dotat-o. 😉 Și cu parcare în turmă, evident.

1 Comment

 1. Doamne ajuta,
  In urma cu 9 luni am demarat o campanie de strangere de fonduri pentru Dorinel Tilica.Dorinel s-a operat la ambii ochisori in luna Decembrie si acum este mult mai bine .Ne-am bucura nespus de mult daca ati scrie pe blogul d-voastra cateva randuri despre Petru Spatariuc un copilas de numai 8 luni care sufera de mai multe probleme cardiace.Toate detaliile despre acest copilas le gasiti pe blogul lui:http://petruspatariuc.blogspot.ro/ Va rog sa-mi lasati un mesaj pe adresa de e-mail :salveazaoinima@gmail.com
  Va multumesc anticipat!
  Cu respect
  Placinta Vlad -presedinte Asociatia Salveaza o inima
  0752753540

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.