Revelion… ca domnii :)

Au fost pline restaurantele, în centrul Oradei s-a chefuit prin ceață și printre sticle sparte, prin cartiere au bubuit anemic câteva petarde, dar cel mai bine de Revelion a fost acasă. Am simțit-o Neia mea și cu mine, pentru că am avut parte de o intrare liniștită în noul an.

Am ciocnit paharele cu șampanie în casa unor fini dragi nouă. Înainte și după acest moment ne-am bucurat de căldura și liniștea căminului nostru. Și a fost atât de bine!

A fost, totuși, ceva ce a marcat Revelionul de anul ăsta! Subsemnatul a avut o seară de sărbătoare… ca domnii 🙂 , cu trabuc și vin roșu, bun de tot. Să mă explic: pentru că voiam să intru în 2014 cu toate lucrurile rezolvate, în seara de Anul Nou am mai lucrat puțin pe laptop, pe saitul și pe paginile de facebook pe care le administrez. Ca să marchez momentul special din noaptea dintre ani, am luat un trabuc pus de ceva vreme la păstrare și am umplut toată casa de fum. 😀 Da, dar unul select, de trabuc dominican. 😉 Dublat, evident, de un vin roșu, de casă, numai bun pentru sănătate! Și cu ochelarii obligatoriu pe nas.

Eu cu trabucul

Adevărul e că în noaptea de Revelion mi-am făcut jumătatea să plângă. Din cauza norilor de fum de la trabuc 🙂 , motiv pentru care toate geamurile din casă au fost deschise, de parcă îl așteptam pe Moș Crăciun.

trabuc fumat

Așadar, am petrecut ca domnii! 😀

Mai ales că, în afară de vin și trabuc, ne-am simțit bine cu mâncarea comandată la Queen’s. Adică, eu și doamna mea am renunțat de sărbători la agitația gătitului – și tare bine am făcut – și am preferat să ne comandăm două platouri la restaurantul de pe Strada Primăriei. Excelentă alegere, pentru că am avut parte de mâncare foarte bună, cu de toate – inclusiv foarte reușitul sos de ciuperci, așa cum ne place nouă.

mâncare bună Queensplatou Queens1 platou Queens

Dacă la toate astea adăugăm murăturile producție proprie și, din nou, vinul de casă, rezultă o masă reușită. Una pentru care la orice restaurant plăteam sume deloc mici. În schimb, noi am ieșit în 150 de lei. 🙂

P.S: LA MULȚI ANI, CU SĂNĂTATE ȘI FERICIRE, TUTUROR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.