Sărbători la Debrețin: cu mâncare asiatică și decorațiunile de la Forum

Între Crăciun și Revelion, am ajuns prin Debrețin. O după-amiază în familie, în care ne-am propus să schimbăm mâncarea din bucătăria noastră tradițională de sărbători cu specialități asiatice.

Așa că am ajuns la Wasabi, restaurantul asiatic de care mie îmi pare rău că nu-l găsesc și în Oradea. Nu sînt un fan înrăit al bucătăriei asiatice, dar recunosc că îmi plac preparatele de pe continentul galben. Și îmi place și stilul restaurantului. Benzi rulante între mese, pe care „curg” tot felul de farfurioare, cât palma, pe care sunt așezate supe, orez, cărnuri, prăjituri și te mai miri ce. Dar toate numai bune să potolească pofta unui gurmand ca subsemnatul.

wasabiwasabi1wasabi2

Noi am fost patru persoane și, exceptând-o pe Neia mea, noi, băieții, am adunat farfurii peste farfurii, obligându-l pe ospătar să-și facă traseul în funcție de masa noastră. 😉 Deși am observat că erau mai mulți „campioni” prin zonă.

wasabi3wasabi4

Adevărul e că ne-am săturat. 😀 Adică, am mâncat cât am putut – și am putut 😉 -, pentru o taxă fixă. (Mulțumim, Aspi!)

După care, ne-am făcut siesta prin Forum – mall-ul din Debrețin, care, chiar dacă părerea mea este că e mai mic decât Lotusul orădean, e mai compact și mai plin de magazine. Plus că decorațiunile de sărbători arătau într-un mare fel.

forum Debretin2forum Debretin3

Neia mea a constatat că și în magazine era atmosferă de sărbătoare, adică toate prețurile chiar erau reduse, spre diferență de Oradea, unde promoțiile nu intraseră nici măcar după Revelion. Poate că avem noi, românii, mai mulți bani și nu știm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.