Fotografie de Windows

Legenda spune că arhicunoscuta fotografie de wallpaper a Windows XP-ului – știți, aia cu nori, deal și iarbă crudă – a fost făcută întâmplător, de un tip din State care mergea să-și vadă iubita, undeva lângă San Francisco.

Adevărul e că o posibilă fotografie pentru desktopul unui viitor sistem de operare de la Microsoft a fost realizată dincolo de Tinca, near Belfir, 😀 între Olcea și Ucuriș, in south Bihor county. 😉 Asta ca să înțeleagă și americanii lui mister Bill Gates ce se ascunde în spatele acestei viitoare poze vedetă (deși în compania lui româna e a doua limbă vorbită).

nori langa Olcea2

E un câmp pe dreapta drumului județean, cum mergi spre Oradea. Mi-a atras atenția albastrul cerului, norii superbi și verdele crud al ierbii. Am coborât și țac, pac, în câteva minute totul a fost istorie și biți în memoria telefonului. Adevărul e că peisajul arăta mult mai mișto decât a putut să-l surprindă LG Optimus G-ul meu, deși setat pe modul peisaj.

Am mai făcut câteva fotografii. Nu m-am putut abține: norii și iarba erau prea faini, prea ca la țară în ajun de Paște. Așa că i-am imortalizat. Între timp, mielul deja jupuit se odihnea în portbagaj. Iar Neia mea mă aștepta acasă. 😀

nori langa Olcea3nori langa Olcea4nori langa Olcea5

Deși cu privirea spre norii din fotografii, sînt cu picioarele pe pământ și știu că sînt doar niște poze. Asta nu mă oprește să sper că, poate, cineva din Silicon Valley vede pe net realizarea mea și mă face cunoscut și în afară de editor web la tv. 😀

Oferta e făcută. Nu-s deloc modest, nu? 🙂

3 Comments

  1. Să nu uiți de unde ai plecat după ce fotografia ta va fi cumpărată pentru milioane de dolari. Îmi lași mie moștenire mașina pe care o ai acum.

    He have a deal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.