*Despre jumătăţile noastre, cumpărături şi pantofi

– E simplu, e direct, e ieftin!

Unii ar spune că Alex e genul de bărbat clasic: se uită la meciurile de fotbal şi – mai rar – la cele de baschet, îi place berea rece băută cu câte un prieten ori vechi amic şi se enervează când se uită în oglindă şi realizează că ar cam trebui să înceapă să alerge – dimineaţa sau seara, nu are importanţă, doar să alerge. Înţelegeţi de ce, nu? 😉

Aşadar, unii ar spune toate astea despre el, iar eu, care îl cunosc de mult timp le confirm. Cu o completare. Îşi iubeşte necondiţionat soţia – e genul ăla de bărbat despre care femeile spun că „rar întâlneşti„. E în stare să facă orice pentru jumătatea lui, iar la capitolul orice includ chiar şi plimbatul prin magazinele cu specific feminin. Chestie pe care, hai să o recunoaştem, puţini domni o fac.

Ei bine, Alex acceptă fără crâcnire iniţiativa doamnei lui de a mai da o raită printre standurile cu haine ori cu pantofi. Îşi asistă jumătatea cu câte un sfat, aşteaptă liniştit în faţa cabinelor de probă ori caută mărimi mai mici ori mai mari. A învăţat chiar că balerinii nu sunt doar nişte dansatori, ci şi nişte obiecte de încălţăminte, ori că cizmele pot fi purtate nu doar iarna, ci şi vara. 😀

Oteros, magazinul virtual de pantofi

Recunoaşte că doamna lui nu a făcut din ieşirile astea o obsesie, dar… e femeie şi îi place să se mai plimbe prin magazine, să mai vadă ce a apărut, ce e nou – nu neapărat să cumpere. De fapt, să cumpere 🙂 , dar doar dacă îşi găseşte ceva frumos şi nu scump. Şi mai recunoaşte Alex că uneori se mai gândea ce bine i-ar prinde o oprire la o terasă ori o staţionare în faţa televizorului. Ori să îmbine cumva plimbatul prin magazine cu micile lui plăceri nevinovate de reprezentant al speciei masculine.

– Îţi vine să crezi sau nu, dar am găsit cum.

Fetele, doamnele, jumătăţile noastre mai discută între ele, află lucruri noi, se informează. Sunt interesate de subiecte mai numeroase şi mai ample decât noi bărbaţii. Nu le ridic statuie, sînt sincer doar. Într-o zi, doamna lui Alex a aflat din grupul ei de prietene că poate admira şi alege în voie pantofi chiar din faţa calculatorului ori de pe telefon. Aşa a aflat Alex de Oteros, aşa a aflat că poţi să poţi să te plimbi prin magazin fără să te ridici din scaun 😉 , să ai parte de cizme, pantofi, balerini, sandale – „noi, de anul ăsta„, cum i-a spus doamna lui – şi aşa a aflat că lucrurile frumoase pot avea preţuri decente şi să-şi fie livrate direct acasă, fără să mai cari bagaje după tine prin magazine.

Pantofi eleganți de damă de la Oteros

Au avut şi confirmarea că au descoperit o modalitate simplă şi deloc scumpă de a face cumpărături după ce jumătatea lui Alex a comandat, pentru o petrecere, o pereche de pantofi eleganţi de damă de la Oteros.ro. Tot de acolo, au cumpărat şi cadouri pentru o prietenă de familie. De fapt, pentru două prietene de familie – zice Alex. 🙂 Şi mai sînt câteva zile de naştere în vara asta, unde un cadou de genul acesta se potriveşte cum nu se poate mai bine.

pantofi dama

– Şi vine şi ziua soţiei, îmi zâmbeşte complice Alex, învârtind gheaţa din paharul cu limonadă din faţa lui (nu de alta, dar era cu maşina 😉 )

– Şi ziua jumătăţii mele, îi răspund eu.

– Deci, ţi-am zis că e ieftin, simplu şi direct. Aşa merg şi la cumpărături şi apuc să stau şi la un pahar… de vorbă. 😉

Ne oprisem toţi patru – eu, Alex şi doamnele noastre – pe o terasă. Am povestit vrute şi nevrute: noi, băieţii, despre ale noastre, fetele despre… pantofi şi cumpărături online.

*Această postare este un advertorial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.