Alergător prin gerul Bobotezei

Eu mi-s ăla. 🙂 The Alergător. Cel care s-a bătut cu atmosfera îngheţată de pe malul Crişului Repede doar ca să-şi dovedească într-o dimineaţă îngheţată de ianuarie că dacă îşi pune ceva în cap, apăi şi face.

Adevărul e că am ezitat înainte să înfrunt gerul Bobotezei. Când m-am ridicat din patul cald, puţin după ora 6, şi am aruncat privirea spre termometre, am simţit un fior. Explicabil, că doar afară erau -12 grade. „Să merg, să nu merg? Să o las pe când se mai temperează gerul sau…?”

La naiba! Dacă tot mi-am propus la început de an că mă apuc de alergat, că nu mai las niciun motiv să mă oprească, atunci să mă ţin de cuvânt! Nu? 😀

Aşa că m-am înfofolit bine, mi-am luat fularul, mănuşile, şapca şi căştile şi… la alergare. Adevărul e că a fost frig. Tare frig. Dar am alergat şi mi-am ţinut promisiunea făcută mie însumi. Nu a fost prima dată şi cu siguranţă nici ultima. Mai ales că nu mă deranjează nimeni: în zonă eram doar eu şi nişte plimbători de câini. 🙂 Cine se mai pune să iasă din casă pe zăpadă, frig şi gheaţă?

alergare Boboteaza Oradea (2)alergare Boboteaza Oradea (3)alergare Boboteaza Oradea (4)alergare Boboteaza Oradea (1)

P.S. Fotografiile nu prea au ieşit bine, LG-ul meu Optimus G E975 nu prea le ştie cu imaginile de noapte. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.