1000

E cea de-a 1.000-a postare pe blogul subsemnatului. Am ajuns şi la borna asta, propusă acum mulţi ani. Mai precis prin 2007, când venea pe lume adilabos.wordpress.com, mult mai celebrul de apoi 😉 adilabos.ro.

Pentru că tot e motiv de deschis şampania, îmi îngădui o postare împărţită în două.

Prima parte o scriu din Viena, unde pe la începuturile blogărelii personale doar îmi doream să ajung. 🙂 E, iată că la a o mia postare tastez din inima capitalei austriece – dovadă că principiul „ai grijă ce-ţi doreşti că ar putea să se împlinească” funcţionează. N-am calculat eu aşa de bine încât chiar să fiu aici la această aniversare de blog, dar uite că aşa s-a potrivit.

Au fost până acum aproape opt ani în care am scris nu zilnic, dar sigur au fost 2-3 postări pe săptămână. Cel puţin. 😉 Cele mai multe au fost scrise în Oradea – evident 😉 – dar nu puţine au fost cele create în satul Neiei mele, acasă la Beiuş ori prin ţările pe unde m-au purtat paşii.

Blogul mi-a fost martor la toate trăirile, pe care le-am împărtăşit cu el. Urmează, cu siguranţă, încă o mie de postări, către care am şi început deja să mă îndrept voiniceşte. Cine ştie unde mă va prinde scrierea cu numărul 2.000? Dar a 10.000-a? Sînt optimist, nu? 🙂

Urmează partea a doua… diseară, la Oradea. Evident, cu detalii statistice.

 

3 Comments

 1. Adi, mă bucur pentru tine și nu pot decât să îți urez MULTE POSTĂRI.
  Congrats!

  Mă bucur că am dat de blogul tău, chiar îmi place ce și cum scrii.
  Ține-o tot așa!

  Semnat Bogdi, cititor fidel.

  1. Bogdi, mulţumiri maxime pentru urări şi pentru faptul că mă citeşti. Eu nu-s omul vorbelor mari, dar faptul că îmi parcurgi blogul mă onorează. Ai mult mai multă experienţă în blogosferă şi ştii ce înseamnă să întreţii cu postări un blog. Reciproca e valabilă: şi eu rămân un fidel cititor al blogului tău, descoperit cu mult timp în urmă de subsemnatul. 🙂
   Să trăim sănătoşi cu toţii, ca să parafrazez un lup al mărilor! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.