Iluminatul cu fluorescenţă intră în istorie! Vezi de ce Comisia Europeană reglementează doar utilizarea becurilor cu led

becuri cu led

Comisia Europeană a hotărât interzicerea comercializării de mijloace de iluminat cu fluorescenţă, în condiţiile în care s-a demonstrat că acestea au un consum mult mai mare de energie electrică şi că pot dăuna mediului înconjurător. Şi nu e de mare mirare acest lucru, atât timp cât deja becurile cu led au început să ia o tot mai mare amploare. Dacă până acum obişnuiai să foloseşti doar becuri cu incandescenţă, atunci decizia luată de Comisia Europeană trebuie să fie un motiv în plus pentru care să optezi pentru un iluminat alternativ, mult mai economic şi mai eficient- becurile cu led!

5 lucruri pe care nu le ştiai despre tehnologia LED

Se întâmplă ca foarte multe dintre persoanele care aud despre tehnologia LED să nu ştie exact cât de benefică poate fi aceasta pentru iluminarea spaţiilor interioare sau a celor exterioare. Poate şi dezinformarea este unul dintre motivele pentru care nu atât de multe persoane folosesc şi ştiu despre avantajele pe care le pot aduce nişte becuri pe bază de LED. Iată care sunt lucrurile pe care cel mai probabil nu le-ai aflat până acum despre becul cu leduri:

1. Un bec cu led poate avea o durată de viaţă estimată la 50 000 de ore, de 50 de ori mai mult decât becurile obişnuite şi care funcţionează pe baza de incandescenţă. Astfel, uiţi repede de grija permanentă de a schimba becurile din casă, prin înlocuirea lor cu un mijloc de iluminare mult mai performant şi mai uşor de folosit.

2. Becurile cu led au un consum de energie electrică foarte scăzut, de 10-15 ori mai mic faţă de becurile obişnuite, incandescente, motiv pentru care becul cu leduri a ajuns de mult timp să detroneze ca eficienţă şi economie becurile obişnuite.

3. Tehnologia LED nu dăunează mediului înconjurător. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că un bec cu led nu are emisii de raze UV şi infraroşii şi nu produce căldură. Mai mult decât atât, lumina produsă este una plăcută pentru ochiul uman şi deloc obositoare, astfel încât poţi folosi becul cu led în spaţiile de lucru sau acolo unde trebuie să fii constant expus luminii artificiale.

4. Becurile cu led sunt extrem de rezistente, chiar şi în cazul utilizării lor în spaţiile exterioare căminului vostru. Chiar dacă temperaturile de afară sunt foarte scăzute, chiar şi în caz de socuri şi vibraţii, becul cu led va avea aceeaşi eficienţă şi va produce o lumină neîntreruptă.

5. Flux de lumină continuu, fără întreruperi, este unul dintre numeroasele motive pentru care ar trebui oricine să opteze pentru utilizarea unui bec cu led. Uită de vechile întreruperi ale becurilor, chiar în cele mai nepotrivite momente şi alege un bec cu led care să furnizeze lumina continuă şi fără vreo întrerupere.

Dacă îţi doreşti pentru căminul tău cele mai moderne şi eficiente metode de iluminat, intră în magazinul online LED-Zone şi cumpără becuri cu LED atât pentru spaţiile interioare, cât şi pentru cele exterioare şi economiseşte semnificativ la costurile de întreţinere a casei sau spaţiilor tale comerciale.

ADVERTORIAL

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.