Ești șofer în România? Ai schimbat piesele mașinii din cauza gropilor de pe carosabil? Află cum îți poti recupera rapid investiția!

Opel Corsa

Politicienii ne promit multe, însă fac puține lucruri pentru a ne satisface toate nevoile! Cu toții știm cât de dezastruoase sunt drumurile din România, indiferent dacă vorbim despre autostradă, drumuri județene sau locale! Șoferii din România se confruntă zilnic cu drumurile bombardate de gropi, iar mersul cu mașina pe carosabil este o adevărată aventură! Autoritățile locale dau din colț în colț, spunând că nu au un buget mare pentru a construi șosele longevive, însă această afirmație este în totalitate absurdă, întrucât există fonduri uriașe pentru a realiza lucrări cu un înalt nivel al calității! Ei bine, atunci când îți rupi mașina într-o groapă, cu siguranță că vei merge imediat la service pentru a schimba piesa auto defectă! Nu este suficient faptul că oferi statului cotizații semnificative, acum trebuie să scoți din propriul buzunar sume importante pentru a-ți repara mașina din pricina incompetenței lor?

Care sunt pașii pentru a recupera banii cheltuiți pe piesele auto în urma avariilor?

Toate mașinile pot suferi avarii din pricina gropilor de pe carosabil, mai ales dacă merg zilnic pe drumurile din România. Mulți dintre cei care își schimbă piesele auto de urgență din cauza carosabilului ciuruit de gropi nu cunosc faptul că investiția lor poate fi recuperată! Din cauza acestei lipse de informații, anual vor scoate din propriul buzunar mii de lei pentru reparații, iar autoritățile locale vor fi fericite că pe masa lor nu există plângeri în această privință!

Spune stop „înşelăciunii” şi recuperează paguba produsă în instanţă! Piesele auto, mai ales dacă ai un Opel Corsa C, pot fi foarte dificil de achiziţionat şi, mai mult decât atât, chiar dacă ele nu sunt atât de costisitoare, manopera serviciului auto poate fi extrem de scumpă pentru bugetul tău! În acest sens, actiunea în instanţă pe care o vei realiza pentru a-ţi recupera banii cheltuiţi pe achiziţionarea pieselor auto şi implicit pe montarea acestora într-un service specializat este îndreptată către Consilul Local. În momentul în care realizezi acest pas trebuie să ai la îndemână dovada avariilor provocate (adesea obţinute pe baza fotografiilor), suma achitată pentru achiziţionarea pieselor auto necesare pentru a pune din nou automobilul în funcţiune, demonstrarea faptului că piesele maşinii au fost avariate în urma stării execrabile a drumului pe care ai mers! Trebuie ştiut însă că acest proces poate dura ceva timp, tocmai de aceea schimbarea pieselor auto este necesară, iar dacă îţi doreşti să nu investeşti foarte mult (existând riscul ca paguba să nu îţi fie achitată), vino în magazinul online Revizieopel.ro pentru a beneficia de cele mai bune oferte de preţ pentru piesa auto necesară!

ADVERTORIAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.