Îţi doreşti un profil perfect? Rinoplastia poate fi soluţia

rinoplastie dr sorin parasca

Dacă mereu ai fost complexat de forma nasului, dar şi de un profil deloc armonios, pe care cel mai adesea îl observi în poze, atunci inovaţiile din medicina de specialitate te pot ajuta să ai, de azi înainte, un nas perfect, fără cocoaşă şi fără deviaţii de sept.

Rinoplastia sau operaţia de modificare a formei nasului este intervenţia care îţi poate aduce rezultatele mult dorite şi o armonie la nivel facial perfectă. Fără dureri, fiindcă totul se desfăşoară sub anestezie locală sau generală, rinoplastia are efectele pe care le-ai dorit întotdeauna, ajutându-te să obţii, în sfârşit, o formă perfectă a nasului.

Există efecte adverse ale operaţiei?

Ca orice intervenţie chirurgicală care presupune şi folosirea bisturiului, pot apărea mici echimoze (vânătăi) în jurul nasului, care vor dispărea cu timpul, la fel şi micile dureri, de altfel normale, apărute imediat după o operaţie. Însă toate acestea sunt tratate medicamentos, de către medici, iar în curs de 1,5 – 3 luni zona în care a fost efectuată operaţia va fi vindecată complet. Operaţia în sine durează aproximativ 2 ore, iar în primele 24 de ore imediat după intervenţie va trebui să rămâneţi în clinica unde a fost efectuată operaţia. Iar pentru ca durerile să nu fie puternice şi rezultatul să fie cel aşteptat, pacientul trebuie să poarte un pansament special, astfel încât nasul să rămână într-o poziţie fixă.

Ce corectează rinoplastia?

Rinoplastia poate să corecteze aproape orice problemă a nasului, astfel încât oricine să poată obţine acea formă a nasului „pariziană”, aşa cum este recunoscută forma perfectă a nasului. Dintre problemele eliminate o dată cu operaţia de rinoplastie se numără deviaţiile de sept, aşa-zisa „cocoaşă” a nasului, precum şi grosimea nasului. De asemenea, în cazul în care vreţi să modificaţi lungimea nasului, vârful acestuia, mărimea nărilor şi unghiul dintre nas şi buze, tot ce trebuie să faceţi este să comunicaţi aspectele de modificat medicului estetician, iar acesta se va ocupa de tot.

Cât de important este medicul pe care îl vei alege?

Pentru ca operaţia de rinoplastie să aibă rezultatele dorite, atunci un loc primordial îl ocupă medicul şi echipa lui. De aceea, înainte de a recurge la operaţia de rinoplastie, orientează-te către recomandările pacienţilor şi notorietatea medicilor esteticieni la care urmează să apelezi. Mai ales în cazul rinoplastiei, unde rezultate sunt vizibile, atunci alegerea medicului este o decizie foarte importantă. Orientează-te spre o echipă cu experienţă, precum şi către un medic al cărui portofoliu să fie plin de rezultate bune şi pacienţi mulţumiţi.

ADVERTORIAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.