Îţi doreşti un smartphone ieftin cu recunoaştere facială şi geotagging? Allview poate fi următoarea ta investiţie inteligentă

Allview mini Soul

Un brand românesc, cu originile în Braşov, Allview primeşte o mare recunoaştere pe piaţa smartphone-urilor, datorită caracteristicilor de ultimă generaţie care îl recomandă drept una dintre cele mai bune investiţii ale momentului. Chiar dacă este destul de nou pe această piaţă, primul model de Allview apărând abia în anul 2010, smartphone-ul se remarcă printr-o ascensiune destul de rapidă în domeniul lui. Avantajul lui cel mai mare este acela că beneficiază de un preţ surprinzător de mic în comparaţie cu alte telefoane, fiind recunoscut drept un smartphone de clasă medie, însă deja cu mari performanţe.

Noile opţiuni de recunoaştere facială şi geotagging, într-un telefon pentru care plăteşti foarte puţin

Orice utilizator de smartphone îşi doreşte ca telefonul lui să beneficieze de cât mai multe opţiuni, astfel încât să îi uşureze mult activitatea de zi cu zi. Dacă şi tu vrei să fii în pas cu inovaţiile în materie de telefonie mobilă, însă nu vrei să investeşti sume de bani mult prea mari, Allview se poate adapta şi la cele mai înalte aşteptări. Probabil că ai auzit până acum de funcţiile de recunoaştere facială şi geotagging, însă nu te gândeai că poţi să beneficiezi de ele şi la un preţ atât de mic.

Ce înseamnă recunoaşterea facială? Înseamnă că telefonul tău poate fi deblocat doar prin recunoaşterea trăsăturilor utilizatorului sau în momentul în care capturează o fotografie, prin această funcţie, telefonul va şti să te recunoască pe tine sau pe prietenii tăi.

Geo-tagging este un sistem foarte performant de stabilire a coordonatelor geografice (latitudine, longitudine) atunci când cineva realizează o fotografie cu un dispozitiv care are GPS (în special telefoanele mobile). Geotagging mai este denumit şi un SOS modern, care ne ajută atât să le arătăm prietenilor într-un mod cât mai original locul în care ne aflăm, dar care poate şi să te salveze în cazul în care ai vreo problemă şi nu poţi fi localizat.

Smartphone-urile Allview beneficiază de ambele funcţii, astfel încât tu să te poţi bucura de un telefon mai mult decât inteligent şi care să îţi fie de mare folos mereu.

Alege să cumperi un telefon Allview dintr-un magazin specializat şi bucură-te de preţurile sale mici

Orice utilizator de smartphone îşi doreşte un astfel de dispozitiv pe care să îl poată achiziţiona la un preţ mic şi să beneficieze de multiple avantaje, pe toată durata folosirii lui. În magazinul specializat Rombiz poţi să cumperi un astfel de smartphone Allview cu multe alte aplicaţii de ultimă generaţie şi folositoare şi să te bucuri de unul dintre cele mai performante telefoane la ora actuală, fără să cheltui sume mari de bani.

În 2015, optează pentru investiţiile inteligente şi alege un smartphone românesc, ale cărui funcţii şi capacităţi pot fi uşor comparabile cu alte telefoane de top.

ADVERTORIAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.