Te gândeşti să îţi deschizi un salon de înfrumuseţare şi ai nevoie de un spaţiu comercial pe care să îl compartimentezi după bunul plac? Iată cum poţi face o investiţie inteligentă

Atunci când pui bazele unei noi afaceri te gândeşti, în primul rând, la câteva aspecte deloc de neglijat, astfel încât, în timp, investiţia ta să fie una cât mai profitabilă. Astfel, te asiguri că beneficiezi de un capital care să îţi ajungă, de personal calificat pentru domeniul în care urmează să îţi desfăşori activitatea, îţi faci tot felul de calcule, astfel încât banii să îţi fie de ajuns pentru echipamentele de care ai nevoie şi lista poate continua la nesfârşit. Însă, poate primul pas pe care trebuie să îl faci este alegerea unui spaţiu comercial de închiriat sau de vânzare, care să te ajute şi să corespundă nevoilor tale.

Fiindcă saloanele de înfrumuseţare sunt unele dintre cele mai profitabile afaceri în ultima vreme, dacă urmează ca şi tu să îţi deschizi unul, atunci ia în considerare închirierea sau cumpărarea unor spaţii comerciale de la Novum Invest, dezvoltatorul imobiliar care îţi permite să găseşti cele mai bune zone pentru începerea afacerii tale, dar şi care îţi oferă posibilitatea de a amenaja spaţiul exact cum îţi doreşti.

O afacere este profitabilă atunci când are vizibilitate. Caută un spaţiu comercial în cele mai bune zone din Bucureşti

După ce stabileşti care este domeniul de activitate în care urmează să îţi dezvolţi afacerea, ca de exemplu cel de cosmetică şi înfrumuseţare, e ideal să îţi îndrepţi atenţia şi către spaţiul comercial pe care îl vei închiria. Este clar că atâta timp cât respectivul loc va fi cât mai vizibil şi în zone cât mai populate, atunci şi clienţii vor fi mai atraşi să intre şi să îţi plătească serviciile.

Novum Invest, dezvoltatorul imobiliar, ştie acest lucru, de aceea îţi pune la dispoziţie spaţii comerciale de închiriat sau de vânzare atât în zone ferite de aglomeraţia oraşului, însă unde există complexe rezidenţiale foarte populate, cât şi în locaţii centrale, aproape de punctele de interes ale Bucureştiului. De exemplu, poţi închiria sau cumpăra spaţii comerciale în cadrul ansamblurilor rezidenţiale Prelungirea Ghencea, respective Nerva Traian. În ambele locaţii, spaţiile comerciale puse la dispoziţie de Novum Invest sunt chiar la stradă, aproape de staţiile mijloacelor de transport în comun şi au o puternică vizibilitate pentru viitorii clienţi.

Alege să faci un prim-pas pentru viitoarea afacere cât mai inteligent şi mai profitabil, prin închirierea sau cumpărarea unor spaţii comerciale extinse, perfecte pentru a-ţi desfăşura activitatea în condiţii optime.

ADVERTORIAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.