Vrei să arăţi impecabil în ziua cea mare? Învaţă cum să alegi pantofii de mireasă în funcţie de rochia mult visată

Vrei să arăţi impecabil în ziua cea mare? Învaţă cum să alegi pantofii de mireasă în funcţie de rochia mult visată

Da, de cele mai multe ori, pregătirile pentru nuntă pot fi cu adevărat copleşitoare, de la alegerea invitaţiilor, a accesoriilor pentru nuntă, până la aranjamentele florale şi modul în care alegeţi fotograful ideal pentru nunta voastră. Însă poate cel mai important detaliu al nunţii de luat în calcul şi cel pe care orice invitat sau persoană prezentă la evenimentul vostru îl va observa este ţinuta miresei.

Atunci când vine vorba despre alegerea rochiei ideale, o femeie va începe să îţi înşiruie nenumărate modele de rochii în care ea se visa încă din copilărie. Însă niciodată o viitoare doamnă nu va şti să îţi spună cum îşi doreşte să arate pantofii de mireasă. Asta pentru că avem tendinţa, de multe ori, să neglijăm acest important detaliu sau pentru ca pur şi simplu uităm să ne gândim la el.

Cum trebuie să arate pantofii de mireasă ideali? În contrast cu rochia sau complementari cu nuanţa ei?

Femeile iubesc pantofii, acesta este un lucru cert, însă atunci când trebuie să opteze pentru o varianta finală şi ideală pentru evenimentele importante din viaţa lor, întrebările şi incertitudinile încep să curgă: pantofii de mireasă trebuie să fie cu toc înalt sau toc scurt? Balerini sau sandale cu toc cui? Albi, crem, roz, albastri, corai sau mov?

Pentru a veni în ajutorul a cât mai multor viitoare mirese, iată câteva sfaturi pentru alegerea pantofilor de mireasă: atunci când optaţi pentru un stil al rochiei clasic, fără prea multe detalii care să o încarce mult, atunci alegeţi nişte pantofi simpli, cu bot rotund sau decupaţi în faţă, într-o culoare plăcută, precum albul imaculat sau cremul. Fie că sunt confecţionaţi din piele, fie că doar interiorul este din piele, iar pe exterior pantofii sunt accesorizaţi cu mătase sau satin, ţineţ minte că o rochie simplă cere şi nişte accesorii cât mai simple. Şi chiar dacă sunt în aceeaşi nuanţă cu rochia, pantofii de mireasă mai pot fi accesorizaţi cu pietre, mici detalii colorate sau barete în jurul gleznei, pentru un plus de rafinament.

Dacă urmează să alegi nişte pantofi într-o culoare constrastantă, ai grija ca:

Dacă varianta clasică de pantofi nu te încântă atât de tare, cum nici culoarea albă sau cremul nu se înscriu printre preferinţele tale în materie de pantofi, atunci alege nişte pantofi de mireasă coloraţi. Iar dacă vrei ca efectul să fie unul scontat, atunci optează pentru nişte pantofi în aceeaşi nuanţă cu rochiile domnişoarelor de onoare, cu buchetul de mireasă sau cu accesoriile pe care le vei purta în ziua cea mare. Metalici, de culoarea bronzului, albaştri, aurii, roz sau mov, rămâne ca mireasa să opteze pentru nuanţa finală a pantofilor pe care îi alege, neapărat în funcţie de alte mici accesorii precum cele enumerate.

Îţi doreşti nişte pantofi de mireasă comozi şi trendy? Alege perechea preferată din magazinul online Diane Marie

Cine a spus că pantofii de mireasă nu pot fi şi comozi şi foarte chic? Dacă eşti o mireasă care îşi doreşte ca în ziua nunţii să se simtă confortabil, chiar şi pe tocuri, atunci alege perechea preferată de pantofi din magazinul online Diane Marie şi bucură-te de calitate şi confort, în acelaşi timp. La Diane Marie eşti sigură că vei găsi cele mai rafinate modele de pantofi de mireasă, de la cele simple, cu imprimeu discret, până la pantofi cu vârful ascuţit, pantofi stiletto din piele lăcuită sau pantofi de mireasă decupaţi şi cu barete în jurul gleznei.

Fii elegantă şi rafinată în cea mai frumoasă zi din viaţa ta!

ADVERTORIAL

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.