1024 – partea a doua de la 1000

De fapt, aceasta este cea de-a 1024-a postare. 🙂 Asta ca să fiu matematic corect.

Promisesem acum aproape o lună, atunci când aniversam mia de postări pe pagina subsemnatului, că revin cu date statistice despre blog. Nu neapărat că nu putea Pământul să se rotească ori Venus să nu intre în conjuncţie cu Jupiter dacă nu le publicam. Dar aşa mi-am promis, aşa că e corect să mă ţin de ce am scris. 🙂 Chiar dacă o fac 24 de postări mai târziu.

Aşadar, am început în august 2007. Pe atunci doar două persoane mi-au citit postările. 🙂 Cine ştia de blogul meu?… O lună mai târziu, numărul accesărilor „creştea” la 9, iar în decembrie adilabos.wordpress.com era accesat de 657 de ori.

Recordul pentru blog a fost atins în februarie 2009, când am avut 3258 de postări. De altfel, 2009 a fost un an bogat pentru site-ul personal, accesat în 365 de zile de aproape 21.700 de ori. În ceea ce priveşte cele mai multe postări într-o lună, asta s-a întâmplat în iunie 2008, când am scris de 37 de ori pe blog.

Ca o chestie interesantă: luna trecută, în iunie, am postat 29 de texte. A fost luna cea mai productivă din acest punct de vedere, după vârful din iunie 2008. Aşadar, am redevenit productiv după exact 7 ani. 😀

Din 2011, din 22 iunie mai precis, m-am mutat la „vilă„, adică pe adilabos.ro. De atunci, numărul vizitatorilor a scăzut pe blogul iniţial – logic! 🙂 – şi a crescut în noul domiciliu. Pe adilabos.ro cea mai „vizitată” lună a fost martie 2015, cu 2130 de accesări. După media pe zi, luna în curs este cea mai activă, cu 111 vizite pe zi – ceea ce mă bucură, recunosc.

Concluzie: am un blog mic, dar care mi-e drag. Iar dacă până acum a copilărit, zic că a venit vremea să-l fac să crească în vizionări. Are 8 ani fără câteva săptămâni şi e timpul să adune cât mai multe accesări.

Şi poate, peste ani, să se transforme într-o carte. Un volum care să cuprindă cele mai faine postări. Şi nu din acela electronică, ci o carte tipărită pe hârtie, în stilul clasic. E visul meu. 🙂

 P.S. Dacă am uitat ceva şi vă interesează, scrieţi-mi şi întrebaţi-mă. Vă răspund, dacă pot. 😉 Următoarea statistică, la postarea cu numărul 2000.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.