Concurs de fotografie „Economie și turism – Promovează Bihorul”

afis-concurs-promovare Bihor

Lume, lume! Dacă tot ne-au transformat rețelele de socializare pe toți în fotografi – indiferent că ne imortalizăm mâțele din bătătură ori hoverii în fața unei clădiri, ape, fântâni ori sticle cu… suc – am putea face un lucru și mai fain. Adică să ne promovăm județul natal cu ajutorul aparatului de fotografiat.

N-ar fi bai dacă ați folosi și lentila telefonului mobil, mai ales că producătorii se laudă că puteți face instantanee tot mai profi cu aparatul conceput inițial pentru convorbiri. 😉

Așa că ai mei amici de la Agenția de Management al Destinației vă invită la un concurs de fotografie dedicat promovării județului Bihor ca destinație turistică, prin intermediul imaginilor. Competiția e gratuită și e destinată mai ales elevilor de liceu din județ, dar nu numai, în sensul că pot participa și cei cu bacul luat. 🙂

Întrecerea e pe ramură, de fapt pe ramuri:
– Obiectiv turistic din Bihor;
– Peisaj turistic din Bihor;
– Oameni din turism care m-au impresionat;
– Activități turistice.

Sunt două etape

Prima, care se va încheia la finalul lunii octombrie, este rezervată înscrierii fotografiilor pe următoarea pagină de internet: http://www.amdbihor.ro/evenimente/concurs-foto-economie-si-turism-promoveaza-bihorul/. Tot aici pot fi accesate și formularul de înscriere si regulamentul.

În etapa a doua, între 1 și 15 noiembrie 2016, fotografiile intrate în concurs vor putea fi votate online. Câștigătorii vor fi premiați în cadrul unui eveniment organizat pe 23 noiembrie, la Universitatea din Oradea.

Concursul de fotografie „Economie și turism – Promovează Bihorul” este organizat de Departamentul de Economie al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității din Oradea, Agenția de Management al Destinației Bihor și Consiliul Județean Bihor.

Așadar, să se audă declanșatoarele! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.