5 reguli de stil pe care orice femeie TREBUIE să le aplice în fiecare zi!

Pentru că eşti femeie şi te macină curiozitatea, fără doar şi poate, te întrebi cum de reuşesc acele doamne cărora le admiri stilul să arate bine în fiecare zi, indiferent de vremea de afară ori de locaţia în care le întâlneşti. Probabil te gândeşti că pierd ore în şir în faţa oglinzii, se bucură de ajutorul unui stilist şi, de ce nu, investesc foarte mulţi bani în achiziţii vestimentare de top.

Ai fi surprinsă să afli că nu e deloc aşa! Cel puţin nu şi în cazul celor care nu fac altceva decât să se documenteze şi să pună în practică un set de reguli la care poţi avea acces şi tu dacă îţi doreşti.

Iată cum poţi să arăţi bine în fiecare zi!

Dragă cititoare, pentru că ştim că îţi doreşti cu ardoare să descoperi acele trucuri-minune menite să te facă să araţi impecabil când ieşi din casă, focusează-ţi atenţia pe informaţiile de mai jos şi asigură-te că ţii cont de ele atunci când propui un outfit.

Iată ce trebuie să ştie orice femeie:

1. Este foarte important să te îmbraci în funcţie de înălţimea pe care o ai şi se ştie deja că reprezentantele sexului feminin se împart în două categorii: femeile mignone şi cele înalte. Astfel, dacă eşti complexată că faci parte din grupul mignonelor, află că nimeni nu te opreşte să apelezi la un truc menit să te facă să pari mai înaltă. Un prim pas: poartă încălţăminte cu toc! Asta nu înseamnă că trebuie să ai intotdeauna pantofi incomozi, ci să te asiguri că porţi încălţăminte care îţi oferă efectul de centimetri în plus. De exemplu, alege una dintre perechile de sandale propuse aici https://www.the5thelement.ro/incaltaminte-dama-piele/sandale-piele-dama şi, cu siguranţă, vei observa o schimbare în bine în ceea ce priveşte imaginea ta.

2. Îmbracă-te în funcţie de forma corpului tau. Ar trebui să ştii deja că există 4 tipuri de siluete: măr, clepsidră, pară şi androgină. Află din caracteristicile fiecărui tip de siluetă în parte în cadrul căreia te încadrezi şi alege piese vestimentare menite să te avantajeze.

3. Adaugă un plus de stil outfit-urilor tale. Accesoriile au un rol deosebit de important în ţinutele pe care le propui. De regulă, piesele care salvează până şi cea mai banală ţinută sunt pantofii şi genţile pe care le alegi astfel încât să îţi completezi ţinutele corespunzător. De aceea, încearcă să optezi pentru item-uri de calitate, căci astfel vei dovedi dacă ştii cum să te îmbraci sau nu. Trebuie să fii impecabilă din cap până în picioare chiar şi atunci când simţi nevoia să porţi un simplu portofel. Dacă îţi doreşti un model deosebit, descoperă aici o serie de propuneri la care merită să te gândeşti.

4. Îmbracă-te în funcţie de stilul şi personalitatea ta. Ştii deja că moda evoluează incredibil de repede şi, an de an, ea vine cu propuneri inedite pe care tu ai tendinţa să le pui rapid în aplicare. Totuşi, nu e cazul să adopţi ţinute şi stiluri în care nu te simţi confortabil şi care, implicit, nu ţi se potrivesc. Dacă anul acesta se poartă pantalonii culotte cu dungi verticale care, de altfel, nu avantajează orice tip de siluetă, nu ai de ce să îi achiziţionezi doar pentru că sunt un must-have al sezonului. În schimb, poti achiziţiona unii fără imprimeuri, simpli şi eleganţi.

5. Atitudinea potrivită îţi poate salva ţinuta. Este foarte important să te simţi bine în ceea ce porţi şi să îţi placă ce vezi în oglindă înainte să ieşi din casă. Renunţă în a te compara cu femeile din anturajul tău şi alege din garderobă hainele care te reprezintă şi în care te simţi frumoasă.

Iată 5 sfaturi de care să ţii cont atunci când îţi concepi o ţinută. Sunt ponturi simple, însă extrem de eficiente, care te pot ajuta să prinzi mai multă încredere în tine atunci când porţi un outfit. Şi, foarte important, ataşează un zâmbet frumos ţinutelor tale, întrucât acesta este unul dintre accesoriile de top, care nu ar trebui să îţi lipsească niciodată.

(ACEASTĂ POSTARE ESTE UN ADVERTORIAL)

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.