6 beneficii pe care tinerii le caută la un job

În momentul în care îşi caută un job, tinerii se orientează în funcţie de beneficiile pe care le vor avea. De aceea, găsirea locului de muncă ideal poate dura, în cazul lor, extrem de mult. Lipsa de experienţă, dar şi pretenţiile mult prea mari pot reprezenta piedici importante în procesele de recrutare.

Se pare că tinerii caută anumite beneficii, iar întrebările despre acestea le adresează încă de la discuţia telefonică angajatorului, astfel încât să nu piardă timpul nici ei, nici reprezentanţii companiilor.

Iată care sunt cele mai căutate beneficii la un job de către tineri:

1. Maşina
În primul rând, maşina de serviciu reprezintă un beneficiu foarte căutat între tineri, mai ales dacă au un job care presupune deplasarea în ţară sau întâlniri dese cu clienţii. De asemenea, ei vizează beneficiul acesta întrucât se pot bucura şi în timpul liber de maşina de serviciu. În acest mod, ei nu trebuie să îşi cumpere propria maşină, iar dacă nu au domiciliul în acelaşi oraş cu locul de muncă, totul se simplifică. De altfel, pe ei nu îi deranjează să se ocupe de căutarea pieselor pentru maşină atunci când au probleme, respectiv a unui service. Cei care vor să cumpere ulei pentru cutia de viteze de la Revizieshop.ro o pot face fără a pierde timp, prin simpla plasare a comenzii online.

2. Laptop şi telefon
Mai mult, tinerii îşi doresc să aibă un telefon de serviciu şi propriul laptop pe care să le poată lua acasa. Ei consideră absolut necesar telefonul mobil, mai ales dacă trebuie să menţină legătura tot timpul cu clienţii. De asemenea, laptopul le este extrem de util atunci când trebuie să facă prezentări şi să meargă în deplasări, iar pentru a găsi laptop Lenovo la preţuri mici pe rombiz.ro sunt o mulţime de modele performante, extrem de atractive.

3. Traininguri
Posibilitatea de a căpăta cunoştinte noi şi de a beneficia de trainiguri plătite de companie sau chiar în interiorul acesteia reprezintă, în viziunea tinerilor, un mare avantaj. Acest lucru îi ajută la dezvoltarea profesională şi personală. De aceea, tinerii renunţă la acele joburi care nu îi captează şi nu îi învaţă nimic nou, precum şi la acelea care nu le oferă şansa de a promova în cadrul companiei.

4. Lucrul de acasă
Un alt beneficiu pe care tinerii îl caută este acela de a lucra de acasă atunci când au nevoie şi prezenţa lor la birou nu este necesară. Astfel, când se orientează în alegerea jobului sau când merg la interviu, ei se interesează în legatură cu această posibilitate.

5. Bonusuri de performanţă
Totodată, pe tineri îi interesează să fie motivaţi în permanenţă şi să le fie oferite, conform efortului depus, bonusuri de performanţă. Ei consideră că datorită acestora se vor implica şi mai mult, astfel încât să aibă de câştigat şi ei, şi compania pentru care lucrează.

6. Asigurarea medicală privată
Un alt avantaj extrem de atractiv pentru tineri este reprezentat de asigurarea medicală privată. De aceea, majoritatea se îndreaptă către multinaţionale, având în vedere că foarte puţine companii româneşti oferă acest beneficiu angajaţilor.

 

Aşadar, pentru tineri contează foarte mult, pe lângă salariu, beneficiile pe care le au incluse. Astfel, aceştia acceptă joburi care îi motivează prin bonusuri de performanţă, care le oferă laptop, maşină şi telefon de serviciu şi asigurare medicală privată. De asemenea, trainingurile de pregătire profesională şi posibilitatea de a lucra de acasă sunt factori extrem de atractivi în viziunea acestora.

(ACEASTĂ POSTARE ESTE UN ADVERTORIAL)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.