Eşti tătic? Iată ce poţi face în vacanţa de vară alături de copilul tău!

Odată cu sosirea sezonului estival, se anunţă şi vacanţa mult aşteptată a copiilor încântaţi că, timp de 3 luni, nu se vor mai trezi dimineaţa şi îşi vor putea petrece timpul liber exact aşa cum îşi doresc. Aşadar, dacă eşti tătic, iar vara aceasta trebuie să îi asiguri micuţului tău activităţi distractive, menite să îi umple timpul liber din vacanţă, urmăreşte ponturile de mai jos, căci vei descoperi o serie de activităţi cel puţin interesante pe care să le faci alături de copilul tău.

5 lucruri pe care să le faci în vacanţă cu cel mic!

Şi tăticii trebuie să se implice în activităţile copiilor lor, indiferent de programul încărcat pe care îl au. Asigură-te că eşti un tătic exemplar, demn de urmat pentru cei din jurul tău. Fii parte activă în viaţa năzdrăvanului tău astfel încât să consolidezi relaţia dintre tine şi micuţ. Iată 5 idei inedite de activităţi pe care să le faceţi împreună în vacanţa de vară:

1. Ieşiţi împreună în parc. Este bine ştiut faptul că, în general, copiii sunt extrem de activi şi trebuie să îşi consume energia debordantă realizând diferite activităţi. Vara aceasta propune-ţi să-ţi înveţi copilul să meargă pe bicicletă. Este un sport foarte distractiv şi îl puteti realiza împreună. Caută în oferta cu biciclete copii a site-ului Bebelas şi achiziţionează modelul preferat al micuţului tău. Mai mult ca sigur, va fi încântat!

2. Mergeţi la cinematograf. Cu siguranţă, în fiecare săptămână, la cinematograful din oraş rulează filme destinate copiilor. Ce-ar fi ca vara aceasta să le urmăreşti pe toate alături de micuţul tău? Un pont inedit: dacă eşti tată de băiat, îmbrăcaţi-vă la fel. Găseşti modele frumoase de cămăşi pentru tine aici https://www.massini.ro/camasi-barbati pe care să le porţi.

3. Citeşte-i. Indiferent că e la grădiniţă ori la şcoală, încurajează-ţi copilul să respecte lista de lecturi recomandată de către cadrele didactice pentru vara aceasta. Propune-ţi ca în fiecare zi să parcurgeți măcar câteva pagini. Dacă micuţul tău nu ştie să citească, atunci asigură-te că îi vei citi toate poveştile care ţi-au marcat copilăria.

4. Jucaţi-vă. Arată-ţi interesul asupra jocurilor care îl fascinează pe copilul tău. Roagă-l să îţi arate instrucţiunile şi implică-te în activitatea preferată a micuţului tău. De asemenea, documentează-te, la rândul tău, cu jocurile la care puteţi lua parte împreună. Vă veţi distra!

5. Mergeţi într-o excursie. Alege o destinaţie turistică din România şi petreceţi împreună un weekend departe de casă. Astfel de activităţi te vor apropia de micuţul tău care, cu siguranţă, va fi nerăbdător să meargă cu tine într-o excursie. Alege o locaţie care să vă permită activităţi precum pescuit, înot şi altele la fel de distractive.

Iată 5 lucruri pe care să le faci vara asta alături de copilul tău. Fii un tată model şi implică-te cât mai mult în creşterea şi educarea micuţului tău cu sfaturi şi activităţi menite să consolideze relaţia părinte-copil. Cu siguranţă, nu vei regreta nicio clipă faptul că alegi să îţi petreci în fiecare zi timp preţios alături de năzdrăvanul tău energic.

(ACEASTĂ POSTARE ESTE UN ADVERTORIAL)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.