Ai nevoie de uși glisante? Apelează la experții Rom Decor

Cu siguranță că ușa glisantă din sticlă face parte din categoria ușilor de interior care conferă casei un plus de stil și eleganță, astfel că, mulți proprietari apelează la această soluție. Iată câteva sfaturi de care ar trebui să ții cont dacă dorești să montezi uși din sticlă glisante:

1. Alege cu grijă stilul ușii

În primul rând, ar trebui să alegi un stil care să se potrivească cu celelalte detalii decorative ale camerei. Ar trebui să eviți să folosești o ușă cu mai multe ornamente într-o încăpere de mici dimensiuni deoarece va oferi o senzație de aglomerare. Așadar, dacă nu beneficiezi de mai mult spațiu, ar trebui să optezi pentru uși glisante sau pentru uși din sticlă. Pentru a alege cu atenție stilul ușilor de interior va trebui să te gândești la câteva aspecte cum ar fi camera în care este montată ușa, stilul arhitectural al casei sau înălțimea încăperii respective.

2. Optează pentru un material de calitate

Este important să alegi un material de calitate, dar ar fi indicat să ții cont și de estetică, astfel încât, rezultatul să fie pe măsura așteptărilor tale. Cere sfatul unui designer de interior dacă vrei să te asiguri că ușa glisantă din sticlă va fi funcțională și va avea, de asemenea și un caracter estetic.

3. Alege culoarea optimă

Atunci când alegi culoarea ușilor glisante, ar trebui să ții cont că aceasta ar trebui să se potrivească perfect cu decorul din fiecare încăpere. Dacă vei opta pentru nuanțe neutre – de pildă, alb sau crem, atunci ușile, cu siguranță, se vor potrivi cu aproape orice stil arhitectural.

4. Decide în ce direcție se va deschide ușa

Îți dorești ca ușa să se deschidă în interiorul camerei sau spre exterior? Specialiștii recomandă să avem în vedere dimensiunile holurilor, evitând astfel situațiile neplăcute în care o ușă s-ar deschide spre exterior într-un vestibul mic.

Rom Decor oferă servicii de calitate premium

Dacă dorești să montezi uși glisante, atunci poți apela la specialiștii de la Rom Decor. Vei putea beneficia de măsurători gratuite, de consilieri dedicați care îți vor oferi cele mai bune sfaturi cu privire la lucrările de montaj ale ușilor și ferestrelor. Astfel, vei putea beneficia de soluții tehnice și estetice potrivite pentru orice dimensiune și încăpere.

Rom Decor are un portofoliu extins de produse de la sisteme de tâmplărie PVC Salamander, rulouri exterioare, uși de interior până la amenajări din sticlă securizată cu sisteme performante de feronerie. De altfel, toate produsele beneficiază de montaje profesionale, executate de echipe specializate în raport cu fiecare tip de lucrare. Compania oferă sisteme de glisare de înaltă calitate ce demonstrează o rezistență ridicată în timp.

Optează pentru servicii autorizate de montaj

Dacă aveți nevoie de un montaj profesional, puteți solicita serviciile oferite de Rom Decor. Ușile vor fi instalate de către echipe autorizate Porta, în conformitate cu parametrii de calitate impuși de către producător. În aceste condiții, garanția standard care este de 2 ani (potrivit legislației din România) este extinsă la 5 ani. Așadar, dacă alegi varianta unui montaj profesional, ar trebui să știi că produsele comandate vor fi livrate sigilate (în ambalajul original) la adresa indicată în ziua montajului.

(ACEASTĂ POSTARE ESTE UN ADVERTORIAL)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.