Cum să te faci de râs printr-un interviu live cu o înregistrare

Se poate și asta. Nu a inventat România TV fake-interviul, dar pe ei nici măcar tehnica nu i-a ajutat și i-a dat de gol în cel mai penibil mod cu putință.

Un live cu o… înregistrare la România TV

S-a întâmplat la început de săptămână, când s-au apucat cei de la RTV să analizeze atacul unor pirați asupra unei nave cu marinari români. I-a lovit deontologia și s-au gândit să prezinte precizările Ministerului de Externe.

Doar că, în stilul lor caracteristic, au vrut să o dea ca și cum ministrul Meleșcanu ar fi intrat live cu ei, prin telefon, la ora 23, să facă precizări în cadrul unui interviu.

Prezentatorul (observați-i fața când realizează bâlba tehnică 😀 ) i-a pus o întrebare atent formulată ministrului, doar că banda nu a mers din prima. O greșeală de regie, de sunet, de ce-o fi fost, a dat peste cap planurile de fake-live. Plus că se simțeau tăieturi la montaj, reporterițe care voiau să pună și ele întrebări. Pentru că declarațiile ministrului fuseseră făcute la microfon, nu prin telefon, cu ceva timp înainte de live.

Asta a fost un fel de răzbunare a televizorului, sătul să fie folosit pentru a minți poporul. 😉

Adilabos

Când eşti pus să-ţi povesteşti viaţa, parcă nici nu ştii ce să alegi să spui. S-au întâmplat atâtea în anii pe care i-ai trăit încât totul ţi se pare important şi te temi să nu rămână ceva pe dinafară. Alţii, din contră, cred că nu au făcut mare lucru şi nu prea au habar ce să le spună celor care ar vrea să audă ceva despre ei. Mie-mi place să cred că fac parte din prima categorie. Mi s-au întâmplat multe. Frumoase sau urâte, dar niciodată nu le-am regretat. Le-am luat pur şi simplu aşa cum s-au întâmplat.

Un comentariu la „Cum să te faci de râs printr-un interviu live cu o înregistrare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.