Fațete dentare e-max – soluția fără durere și durabilă pentru un zâmbet strălucitor

Zâmbiți, mâine va fi mai bine!

Este îndemnul care ne este adresat pentru a depăși situațiile mai puțin fericite. De cele mai multe ori are efect: schițăm sau oferim interlocutorului un zâmbet larg și ne simțim imediat parcă mai încrezători, mai determinați.

Sunt, însă, persoane care nu îndrăznesc să dea curs invitației de a alunga gândurile negre. Strâng doar din buze, în încercarea de a nu-și dezvălui dantura. Dacă am ști că unii au dinți prea puțin albi, cu semne ale consumului excesiv de cafea sau băuturi carbogazoase, ori ciobiți, sparți sau cu fisuri, le-am înțelege perfect.

Pare grav, dar chiar nu e un capăt de lume. Aceste situații au rezolvări, iar medicii stomatologi au recomandări pentru fiecare caz în parte.

Avantajele fațetelor dentare ceramice e-max

Una dintre cele mai indicate soluții sunt fațetele dentare e-max. Sunt piese realizate dintr-un tip special de ceramică, disilicatul de litiu, și prezintă un risc scăzut de fracturare. Este vorba despre fațete foarte subțiri, de 1-2 milimetri grosime, care au capacitatea de a imita perfect caracteristicile estetice ale dinților naturali. Tocmai din aceste motive fațetele e-max sunt folosite pentru restaurarea dinților frontali, a căror zonă vizibilă o acoperă.

Cele care pot apela la aceste fațete dentare ceramice sunt persoanele cu dinți poziționați incorect ori cu o formă sau culoare inestetică. Să recunoaștem: multe vedete au folosit soluția e-max pentru a obține acele zâmbete inconfundabile și strălucitoare pe care le vedem la televizor ori în reviste.

Tehnologia tot mai avansată contribuie la realizarea acestor fațete dentare. Stomatologii pot desena viitorul zâmbet și folosesc simulări grafice sau lucrări provizorii pentru a definitiva forma ideală a fațetelor ceramice e-max. Acestea vor respecta regula potrivit căreia forma dinților noștri trebuie să se încadreze armonios cu cea a feței pentru un rezultat estetic impecabil.

IMPORTANT! Considerate o alternativă avantajoasă pentru cei care își doresc rezultate estetice deosebite, fațetele dentare ceramice e-max se remarcă printr-o durată de viață extinsă. Întreținute corect, acestea pot fi folosite timp de mai bine 15 ani.

Fațetele e-max: aplicate fără durere și acceptate ușor de organism

Pregătirea dinților pentru aplicarea prin cimentare a unei astfel de piese nu afectează smalțul dentar. De aceea este considerată cea mai puțin invazivă metodă stomatologică, iar fațetele de acest tip sunt acceptate foarte bine de către organism.

Un alt avantaj în reprezintă durata redusă a tratamentului: aplicarea și definitivarea fațetelor pot fi realizate în doar 2 ședințe. În plus, pacientul poate alege dintr-o gamă extinsă de culori, iar capacitatea lucrărilor de a reflecta lumina naturală permite eliminarea diferențelor vizibile.

E adevărat că pentru o dantură de admirat pot fi folosite și fațete dentare realizate din zirconiu sau porțelan. Însă riscul fracturării este ridicat, motiv pentru care grosimea fațetelor este mai mare decât a celor ceramice e-max.

IMPORTANT! Aplicarea fațetelor dentare e-max nu presupune niciun risc, nicio durere și nu există efecte adverse. Materialul ceramic din componența acestor fațete are anumite cristale similare ca structură cu dintele natural, motiv pentru care pacientul nu va simți disconfort la purtare.

Mai multe informații de specialitate legate de avantajele folosirii fațetelor dentare ceramice e-max puteți obține de la specialiștii clinicii Implant Eladent. E suficient un telefon la numerele 0786/196.555 sau 0762/905.805 (Gheorghe Dima, coordonator PR) sau un mesaj pe adresa contact@implant-eladent.

Apropo, și pacienții din alte țări pot apela la serviciile clinicii. Pe toată durata tratamentului le este asigurată îndrumarea încă de la coborârea din avion, în București, și le este oferită intermediere pentru cazarea la hotel.

Așa că… Zâmbiți! Mâine chiar va fi mult mai bine! 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.