În sfârşit, avem obiectul muncii!

O cheamă T90 Strike şi ăsta e doar prenumele. Ăla de familie e muuuuuult mai cunoscut: Nike. Nu ştim cum să o strigăm, dar în mod sigur ştim cum să-i tragem şuturi.

Nu de alta, dar e noua minge a echipei de fotbal a televiziunii. Forme ideale, suplă, bine…desenată 😉 atrage orice privire. Iat-o.

Ne-a costat 70 de lei, dar a meritat. Am strâns bani toţi din echipă, vreo 10 bucăţi de „magicieni ai balonului”, şi azi am fost cu Vlad să o cumpărăm. La „Lotus”, nu că sîntem ceva fiţoşi, ci pentru că acolo ştiam că este o reprezentanţă Adidas şi una Nike. Am comparat, am analizat şi Vlad 🙂 a decis: frumuseţea de mai sus e de noi. Urmează ca miercurea viitoare să o inaugurăm.

Urmează să continuăm strategia de marketing şi să ne luăm tricouri. Evident, ca orice echipă de valoare 😀 aşteptăm şi sponsor. Cât să ne plătim terenul şi să ne rămână de o bere.

Publicitate: Poza oficială a mingii echipei TTV a fost realizată pe un scaun de la producţie, pe terasa televiziunii, cu telefonul Nokia al lui Emil. 😀 „Lipitor” pentru cunoscuţi.

Până şi Thierry Henry a mângâiat o astfel de minge.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BiRDQPPLLNc&feature=related]

Fără categorie

4 Comments

 1. Nu difera asa d mult fata de oricare alta minge in sensu ca si asta sparge multe daca te joci cu ea prin casa 😀 .. asteptam cu drag sa o inauguram. Sper sa dea mai multe goluri in poarta adversa >:)

 2. Ma gandeam sa va provocam la un meci amical. Noi? Adica presarii sportivi (la cine joaca Vlad mai negociem). Da’ am vazut ce minge vi-ati tras si personal incep sa ma indoiesc de puterile noastre. Nu de alta, dar am inteles din surse sigure ca vi-ati instalat si tot felul de sistem in mingea aia pentru a castiga. Nu de alta, dar alte sanse de victorie nu ati fi avut…

 3. iti raspund pe rand:
  1. Vlad joaca la noi. altfel ii refuz toate stirile si il pun pe politic 😉
  2. in minge nu am instalat nimic. in schimb, am pus ceva in bocancul fiecaruia: TALENTUL. 😀
  3. noi acceptam provocarea, dar jucam un meci in scop umanitar, pentru ca si berea e un aliment, nu?

 4. Bun. O iau si eu pe rand.
  1. Atunci jucam in scop ALIMENTAR, nu neaparat umanitar.
  2. Talentul e zero fara transpiratie. Iar la transpiratie suntem asi! Sa vezi ce curge sudoarea de pe noi de la bere.
  3. Ma obligi sa insist ca Vlad sa joace la noi. Nu de alta, dar i-ar sta bine pe politic. Oricum o parte suntem deja jurnalisti universali (ideali pentru sefii nostri): sofer, cameraman, reporter, redactor, sport, politic, social, justitie…
  p.s.: Vorbesc cu baietii si punem de-un fotbal cat de curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.