Oradea în direct – învierea

Adevăr grăiesc, fraţi şi surori într’ale radioului, timpul e aproape sau, cum ar zice Frank Black din Millennium, „the time is near”. 😀

Messul a vestit ieri învierea unui „Lazăr” 😉 (resurrection of Lazar, ca să înţeleagă şi conaţionalii) căruia mulţi i-au cântat ultima pomenire în urmă cu mai bine de jumătate de an. Iată cum sună vestea primită marţi de la părintele (emisiunii) Flavius Bunoiu de la Oltenia:

„De la 1 septembrie, pe Naţional FM Oradea 107, Flavius şi Mihai readuc la viaţă în fiecare dimineaţă ORADEA ÎN DIRECT. Între 7 si 10 puteţi lua legătura cu noi pe 0259.436.111 şi daţi chiar acum add la „oradeaindirect@yahoo.com” ca să puteţi comenta în direct sau să cereţi piese în emisiune.”

Fraţi întru FM şi TV, să vă dea Cel de Sus energie la naştere, răbdare în creşterea emisiunii şi rating din două cifre, fără virgulă între ele. Eventual o parte babană din banii de reclamă care intră la „Oradea în direct”. Nu de alta, dar adevăr grăiesc: sufletul nu poate evolua fără un card plin ori un portofel doldora de gologani.

Şi ce a dispărut de pe ecran şi a apărut în difuzoarele radioului să nu-l poată distruge ura, invidia şi prostia. Altora!

Amin.

Fără categorie

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.